Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Tervetuloa I love me messuille.

Lauantai 13.10.2018 klo 23:20

Käy osallistumassa pääsylippu arvontaa Facebook sivuilamme:

https://web.facebook.com/merinovillakauppa/photos/pcb.2180854432183381/2180854242183400/?type=3&theater

Tarjolla on UUTUUKSIA ja vanhoja menestys tuotteita tervetuloa nauttimaan.

i_love_me_logo.jpgi_love_me_kartta-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tästä alkaa Merinovillakaupan 2018 syksyn uutuuksien lanseeraus

Tiistai 9.10.2018 klo 21:02

100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isommille käsille.sormikkaat__kaikki.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: 100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isom

Valitse oikein, valitse Merinot

Maanantai 24.9.2018 klo 12:26

Taas on tullut se aika, jolloin pöhinä merinovillan ympärillä kiihtyy. Kilpailu on kovaa markkinoilla ja niin sen pitää ollakin. Merinovillan markkinahinta on kovassa nousussa. Suomessa tarjottavissa merinovaatteissa on huolestuttavan paljon heikkolaatuista merinoa.  Jos ostat ekalla kerralla huonolaatuisen merinovillavaatteen, saat varmasti väärän kuvan merinovillasta. Me kerromme asiakkaillemme rehellisesti, mistä laatu muodostuu.

1. Merinovillalaaduissa on valtavia eroja, parhaan laatuinen merinovilla saadaan Australia-Uusi- Seelanti -akselilta.

2. Paras kudos tulee yleensä Italiasta, Saksasta ja Suomesta. Heikkolaatuisemmat Kaukoidästä ja Itä- Euroopan maista.

3. Hinta muodostuu kahdesta edellisestä sekä voiton tavoitteesta, myynnin, tukun ja jälleenmyyjien katteesta.

Me tarjoamme Teille MERINOT-tuotteet, joissa kaikki on kohdallaan asiakkaan näkökulmasta: paras villalaatu, suomalaisten valmistamat ja hinta ilman tukkuporrasta. Jotain laadustamme kertonee, että ensimmäisen vuoden aikana MERIOT-tuotteiden reklamaatioita oli vain 3 kappaletta ja tuotteita on myyty yli 10 000 kappaletta.

 

Tässä esimerkkejä, miten heikkolaatuinen merinovilla käyttäytyy:

-Se tuntuu karhealta ja kutisee

-Nyppääntyy herkästi

-Kutistuu voimakkaasti, helman- ja lahkeenmitta lyhenee jopa 15 cm vuodessa

-Haisee lampaalle märkänä tai ei puhdistu tuulettamalla kaikista hajuista

-Saumat repeilee ja vetelee

-Tuotteesta roikkuu langanpätkiä

ÄLÄ HANKI TURHAA, HUONOA KOKEMUSTA HALPATUOTANTO MERINOVILLOISTA!

 

Tässä kuvassa ovat vastakkain Merinot vastaan Kaukoidässä valmistettu tuote. Molemmat ovat olleet 3kk rajussa käytössä.

 

Terveisin merinovillakauppias Antti

poolovertailu.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

NYT MEILTÄ MERINOVILLAISET TERVEYSTUOTTEET

Maanantai 10.9.2018 klo 1:01

Painetaan villasella

Painetaan villasella,  villaisella painamisella mieletään asioiden unohtamista sellaisenaan ilman selvitystä ja tarkempaa  tutkintaa. Onkohan sanonnan syynä ollut,   ettei villasella painaminen maksanut mitään. Vanhan kansan keino lievittää särkyä on painaa kipeää kohtaa villaisella neuleella. Jossain vaiheessa  vanhan kansan neuvot tulkittiin humpuukiksi. Viimeaikaiset kokemukset on saanut miettimään uudelleen vanhan kansan sanonnat ja villan terveystuotteena.

 

Nykyään on paljon puhuttu  Suomessa d-vitamiinin saannin vähäisyydestä.  Vitamiinipillereiden sisältämä D3 –vitamiini on peräisin lampaan villasta. Vitamiinipillereiden  D-vitamiini eristetään villan lanoliinista.  D-vitamiini on hormonin kaltainen aine jonka vaikutukset ihmiskehoon välittyvät  vitamiinireseptoreiden kautta. Ilmeisesti lanoliinin sisältämä d-vitamiini jää "vapautuvaan muotoon" merinovillaan? Reseptoreita on kaikissa soluissa ja myös iholla, D-vitamiinin esimuotoa muodostuu ihossa auringonvalon vaikutuksesta.

 

Merinovillavaatteita on käytetty paitsi kylmän ja lämmön eristämiseen myös reumaattisten kipujen lievittämiseen. Merinovilallan on todettu auttavan erinlaisiin iho ja nivelvaivoihin. Sairaaloissa kautta maailman käytetään villaa potilaille, jotka kärsivät muun muassa reumasta, ihottumasta ja allergioista. Villalasta on hyviä kokemuksia pitkäaikaispotilaiden ja hoidossa: villa ehkäisee makuuhaavoja ja hoitaa ihoa. Onko villalla olla myös vitaminisoivia tai hormonaalisia vaikutuksia?  Kannattaa uskoa ja käyttää villaisia alusvaatteita öljyteollisten teknisten alusvaatteiden sijaan - joka tapauksessa!

 

Australialainen yliopisto Sydneyssä ja Woolmark  ovat tutkimuksissaan tulleet siihen tulokseen, että  merinovilla antaa parhaat yöunet. Merinovilla on todettu auttavan näissä tutkimuksissa muun muassa reumatismiin, allergioihin, astmaan, levottomiin jalkoihin sekä lihasten ja nivelten jäykkyyteen. Monet tutkimukset ovat osoittaneet merinovillan parantavan elämänlaatuasi. Käytä myös pyjaman niin, saat sellaisen yöunen ja levon, jota et ole kokenut.

TÄSTÄ OSTOKSILLE: 

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=52556/

TERVEYSTUOTTEET_uutuudet.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa mukana 22.?23.9.2018 Jyväskylän Paviljonki la klo 10?17 | su klo 10?16

Keskiviikko 5.9.2018 klo 13:27

On taas aika kokoontua nauttimaan kesän sadosta. Merinovillakauppakin on mukana tarjoamassa kotimaista käsityötä. Olemme ylpeitä siitä että voimme tarjota suomessa valmistetut tuotteet. Meidän hintamme on todella kilpailukykyiset, koska meillä ei ole tukkuporrasta, eikä jälleen myyjiä. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille.maan_veen_ja_vilja.2016jpg.jpgWEMMI_KARTTA.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: On taas aika kokoontua nauttimaan kesän sadosta. Merinovillakauppakin on mukana tarjoamassa kotimaista käsityötä. Olemme ylpeitä siitä että voimme tarjota suomessa valmistetut tuotteet. Meidän hintamme on todella kilpailukykyiset, koska meillä ei ole tukk

FinnMetkossa nähdään taas. Tervetuloa osastollemme 728

Tiistai 21.8.2018 klo 22:47

Niska-hartiakipuja, olkapää, rannevammoja ja puutuneita sormia. Onko tuttua?  Nämä on konemiehen vaivoja. Meillä on lääkettä näihin vaivoihin ja ennalta ehkäisyyn. Olemme suunnitellut konemiehille oman paketin jolla voit suojata ja hoitaa niveliäsi tehokkaasti tulehduksilta ja näin ehkäiset kipuja. Merinovilla on antibakteerinen  ja se parantaa verenkiertoa. Sillä on saatu todella hyviä tuloksia kipeiden nivelten ja puutuneiden jäsenten hoidossa. Tervetuloa osastollemme 728  Finn-Metkoon 30.8-1.9.2018 , niin esittelemme paketin joka on todettu konemiehille erinomaiseksi.

Terveisin merinovillakauppias Antti

Tässä karttaa osastollemme:metko_laaja_opastus.jpgmetkokartta_tarkka_OPASTEIN.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Niska-hartiakipuja, olkapää, rannevammoja ja puutuneita sormia. Onko tuttua? Nämä on konemiehen vaivoja. Meillä on lääkettä näihin vaivoihin ja ennalta ehkäisyyn. Olemme suunnitellut konemiehille oman paketin jolla voit suojata ja hoitaa niveliäsi tehokk

Syksyn ekat uutuudet nyt verkkokaupassamme.

Torstai 16.8.2018 klo 23:16

SUPERMERINOVILLAA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskomattoman sileää, ei kutistu, ei nyppää.  Australiasta ja Uudesta-Seelannista  tulee parhaat merinovilla laadut tunnetusti. Näistä parhaista eristä ovat lankakauppiaat valinneet parhaat erät, jotka he ovat nimenneet Supermerinovillaksi. Tämä materiaali on erittäin kestävää ja miellyttävä materiaali pitää. 
-
Erävihreäpoolomme on nyt tätä parasta materiaalia, eli Supermerinovillaa. Se on valmistettu tietysti Suomessa, 260g/m2 kankaasta. Siinä on hihat ja kaula-aukko  todella joustavaa 380g/m2 stretsi neuletta. Kesän messuilla  tämä tuote oli erittäin suosittu ja pidetty. (ovh 99.-)
-
Supermerinovillapipo on todella nimensä veroinen. Sen sileys ja hengittävyys ovat huippuluokkaa. Pipo joka ei kiipeä päästä pois, hengittää ja ei hiosta. Riittävän pitkä ylettyäkseen kaksin kerroin korville tarvittaessa. 380g/m2 stretsi neulos. (ovh 24,95)  Tarjous hinta 19,95
-
Supermerinovilla tuubi  on riittävän pitkä jotta sen saa hyvin hupuksi . 190 stretsi neulos. (ovh 19,95) Tarjoushinta 14,95
-
Nyt koko paketti tasarahaan  120,-
-
https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=52139/713733

TARJOUS_MERINO_POOLOPIPOTUUBI.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: SUPERMERINOVILLAA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskomattoman sileää, ei kutistu, ei nyppää. Australiasta ja Uudesta-Seelannista tulee parhaat merinovilla laadut tunnetusti. Näistä parhaista eristä ovat lankakauppiaat valin

Merinovillakauppassa valmistautuu syksyn tarpeisiin

Torstai 2.8.2018 klo 12:57

Merinovillakauppa on nyt täydentänyt varastoja. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille.roopelastenmalli.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Pirkanmaan Erämessut

Keskiviikko 1.8.2018 klo 19:27

Tervetuloa Pirkanmaan erämessuille Pälkäneelle 3-5.8.2018. Merinovillakauppa on mukana tapahtumassa isossa teltassa osastolla T15-16. Tule tutustumaan mitä me tarjoamme  eräkävijöille. Me tarjoamme huikeat pakettiratkaisut tarpeesi mukaan. Vauvasta vaariin, urheilijasta oloneuvokseen, tule hakemaan parhaat vaatteet ikinä.  Tässä meidän suosituimpia paketteja.

Metsästäjälle:  https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45160/

 

Retkeilijät: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50457/

Moottoripyöräilijät: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50430/

Kuntoilijat: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50465/

Kylmässä liikkujille ja metsureille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/

Vilukissoille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=46685/

Ja paljon muuta, tervetuloa tutustumaan huikeitten kotimaassa valmistettujen MERINOT-tuotteisiin.palka_era_valmis2.jpgpalka_kentta_VALMIS.jpgpalka_paikka_VALMIS.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa messutauolle kesäksi

Sunnuntai 8.7.2018 klo 12:06

Erittäin iso kiitos ja kumarrus asiakkaamme, olette ottanut loistavasti vastaan uudet kotimaiset MERINOT-merinovilla tuotteet. Aloitamme syyskauden Metkossa , jonne suunnittelemme konemiehen paketin heidän tarpeita varten. Loppuvuoden kiertueeseen lisäksi sisältyy ainakin seuraavat paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki.

Hei, nautitaan kesästä ja muistetaan vanha sanonta. ”Se mikä on paras kylmällä, on myös paras kuumalla ”

Terveisin merinovillakaupasta. :)keskiyonaurinkoa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Erittäin iso kiitos ja kumarrus asiakkaamme, olette ottanut loistavasti vastaan uudet kotimaiset MERINOT-merinovilla tuotteet. Aloitamme syyskauden Metkossa , jonne suunnittelemme konemiehen paketin heidän tarpeita varten. Loppuvuoden kiertueeseen lisäksi

Olemme Okramaatalousnäyttelyssä Oripäässä 4-7.7.2018

Tiistai 3.7.2018 klo 20:41

Katso karttasivuista paikkamme. Olet lämpimästi tervetullut hankkimaan ja keskustelemaan Merinovillasta, Merinosilkistä ja Supermerinovillasta. Kotimaiset tuotteet enemmän vastinetta rahallesi. Markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

OKRA_MERINOT-1.jpgOKRA_SUURENNOS-LOGOLLA.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Olemme Okramaatalousnäyttelyssä Oripäässä 4-7.7.2018 Katso karttasivuista paikkamme. Olet lämpimästi tervetullut hankkimaan ja keskustelemaan Merinovillasta, Merinosilkistä ja Supermerinovillasta. Kotimaiset tuotteet enemmän vastinetta rahallesi. Markki

Kohta alkaa paukkua

Tiistai 5.6.2018 klo 14:10

No nyt näkyy jo vähän merinovillakaupan 2018 ensimmäisistä uutuuksista. Ekat uutuus tuotteet myydään rajulla tarjouksella Riihimäen erämessuilla. Tarjolla Riihimäellä siis SUPERMERINOVILLA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskomattoman sileää, ei kutistu, ei nyppää. Tästä ei materiaali parane ja ne hinnat, huh huh. Tulkaa paikan päälle toteamaan osastollemme 450 7-10.6.2018 Rihhimäen erämessuilla. Olet lämpimästi tervetullut messuille.

https://www.facebook.com

IMG_3760.JPG

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: No nyt näkyy jo vähän merinovillakaupan 2018 ensimmäisistä uutuuksista. Ekat uutuus tuotteet myydään rajulla tarjouksella Riihimäen erämessuilla. Tarjolla Riihimäellä siis SUPERMERINOVILLA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskoma

Ensinmäiset 2018 vuoden uutuudet lanseeretaan Riihimäenerämessuilla

Maanantai 21.5.2018 klo 21:13

eramessut_kartta_2018.jpgTule tsekkaamaan mitä kivaa erävihreetä tuomme markkinoille Riihimäen erämessuilla. Sen verran voin voimme raottaa verhoa, että kysymyksessä on tuotteita jotka on valmistettu 100% Supermerinovillasta. Tietysti Made in Finlanderavihrealippis.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tule tsekkaamaan mitä kivaa erävihreetä tuomme markkinoille Riihimäen erämessuilla. Sen verran voin voimme raottaa verhoa, että kysymyksessä on tuotteita jotka on valmistettu 100% Supermerinovillasta. Tietysti Made in Finland

Käy tykkäämässä tai jakamassa Facebook sivujamme voit voittaa.

Perjantai 18.5.2018 klo 22:17

Arvomme lippuja Riihimäenerämessuille tai saapas sukat. Käy osallistumassa Facebook-sivuilamme:

https://www.facebook.com/merinovillakauppa/photos/pcb.2062569977345161/2062566407345518/?type=3&theater

paulariihimaki-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Moottoripyöräilijän kesään parasta ajovaatteiden alle.

Tiistai 15.5.2018 klo 15:14

Tästä voitte lukea motoristien erinomaisista merinovilla kokemuksista:
*
*Pitkähihasta merinovillaa olen käyttänyt kesällä sitten vielä niin että villan päällä t-paita. Merinovilla on ihan ykkösvalinta. Hyviä puolia, ei ala haisemaan kovin äkkiä hielle, ja lämmittää märkänäkin.
*
*Merinovillan ainoa huono puoli on se, että kun kerran on testannut merinovillakamoja, niin muita ei suostu enää pitämään päällään.
*
*Pidän merinoa aina alimpana ja keinokuitua mahdollisesti sitten siihen päälle, koska villa ei tunnu märkänäkään kylmältä ihoa vasten.
*
 
*Noiden Merinovillaisten pukujen hinta riippuu monestakin asiasta mm:
-Materiaalin alkuperä: Paras villalaatu kasvatetaan Australiassa tai Uudessa-Seelannissa,
 -Eettisyys: Muleesing vapaa,
 - Miten villa on kehrätty langaksi,
- Miten se on ommeltu puvuksi = Saumat, mitoitus
*
 
*Viimekesän helteet mentiin nahkapuvun alla noilla ja ajaessa on tosi hyvät. Ei kuumat eikä kylmät. Alkuun ite ajattelin et hellettä +30 ja villakerrasto ja nahkapuku.  Mutta oikeesti kun pääset pyörällä liikkeeseen niin ei parempaa voi olla. Tosiaan alusasu saa olla  merinovillaa niin sitoo ja luovuttaa kosteuden parhaiten.
*
 
* Muistakaa et merinovilla pesu mahdollisimman harvoin. Se on jotenkin itsensä puhdistava eli eliminoi jotenkin haju/lika juttuja. Ja samoin kuin farkkujen kans niin pakkasessa silloin tällöin yön kun pitää niin hajut häviää ja desinfioituu eikä kangas ota itteensä niin kuin pesussa.
*
 
*Keväällä kaveri suositteli, enkä muita alusasuja ole käyttänyt sen jälkeen. ovat hieman tyyriimmät hankkia, mutta käyttömukavuuden ja toimivuuden kautta maksavat itsensä takaisin eka käyttökerralla.
*
 
*Toimii hyvin myös kesä kuumalla. Ei tartu iho ajopukuun pitää myös ihon kuivana, niin sateella, kuin tosi kuumassa ajokelissä. Ilmeisesti toimii myös kylmässä kelissä villan ominaisuudella. Enää en muita käytä ajoasun alla. Eihän tähän merinovillan löytämiseen mennyt kuin vajaat 30 vuotta. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan.
*
 
*Merinovilla ei ole vaan on paras luonnollinen materiaali...jossa ei tarvi edes pukea kaikkea muuta skeidaa päälle mitkä ei toimi mainosmiesten valheista huolimatta jotka kirjoittavat ja kehuvat rahasta mitä skeidaa vaan mut merinovilla on mun ehdoton valinta.
*
 
*Olen ajanut moottoripyörillä ja mönkijöillä yli 30 vuotta ja retkeillyt vaeltaen ja harrastanut juoksua ja kaikenlaista urheilua ympäri vuoden ja ei ole vielä tullut merinovillan voittanutta  merinovillakerrasto joustaa parhaiten ja liikkuvuus on parasta niissä ja kun ei tarvi pukea jäykäksi ja paksuksi michelinukoksi.
*
* On käsittämätön tämä merinosilkki, vielä parempi kuumalla ja kylmällä kelillä kuin pelkkä merino. Parempi kuin verkkopaita kuumalla, yhtään ei ole tukala vaikka täydet kamppeet ja +27 lämmintä. Suosittelen.
*
pauli_piha.jpg
*
Kerran erehdyin ja lähdin ajelemaan ilman merinosilkkiboksereita. Tietysti tuli vettä ja hemmetti kun oli kylmä. Olen erittäin tyytyväinen näihin merinovillakaupan tuotteisiin.
*
Terveisin vakiasiakas Pauli Nurmi.
*
*Kauppiaan tarina: Pariskunta osti meiltä Seinäjoenmoottoripyörämessuilta molemmille merinokerrastot. He lähtivät Marokkoon kahdeksiviikoksi moottoripyöräilee, lämmintä oli ollut 35c. Nahkaasujen alle laitettiin merinovillakerrastot, jotta se hengittäis iholla. Pariskunta tuli kädestä pitäen kiittämään merinovillakauppiaita seuraavilla messuilla. Oli kuulemma toiminut erinomaisesti kuumallakin kelillä.
*
Terveisin merinovillakauppias Jaribiker_paketti_vain_120.jpg
*
Tästä parhaalla hinta-laatusuhteell BIKER-PAKETTI:
*

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tästä voitte lukea motoristien erinomaisista merinovilla kokemuksista: *Pitkähihasta merinovillaa olen käyttänyt kesällä sitten vielä niin että villan päällä t-paita. Merinovilla on ihan ykkösvalinta. Hyviä puolia, ei ala haisemaan kovin äkkiä hielle, ja

Tervetuloa Rovaniemelle 10-13.5.2018

Tiistai 24.4.2018 klo 20:52

Kartta-2018_rovaniemi_10.jpglapin_eramessut-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

NYT VERKKOKAUPASTAKIN HUIPPU SUOSITTU BIKER PAKETTI

Sunnuntai 15.4.2018 klo 23:52

BIKER PAKETTI
Huikean suosion MP:messuilla saanut BIKER PAKETTI on nyt saatavana myös verkkokaupastamme
-
On motoristin peruspaketti. Tämä paketti alle ja voit lähtee vaikka yli 1000km päivämatkoille sataa tai paistaa. Merinot asusteet on luonnon oma ilmastointi joka pitää sinut lämpimänä vaikka kastuisit tai kun aurinko paistaa se hengittää ihollasi ja ei ole tukala. Hinta 110 euroa.
-
Lisäksi suosittelemme merinovillaboksereita jotka suojaavat ja hengittävät mahtavasti alakerrassa.
-
Kerrasto on kaiken perusta. Paidassa jatkettutakahelma ja housuissa korkea vyötärölinja näin arat alueet ovat kaksinkertaisen villan alla.
 -
Hyvä lisä säärien suojaksi ja suojelee ettei ajokengän varret 
-hankaa pohkeita.
-
Perinteinen kauluri on todella käytännöllinen pyöräilessä suojaamassa kaulaa ja hartioita. Tauolla se on helppo riisua pois tarvittaessa.
 -
Taso-ommeltu merinosilkkihuppu on paras kypärähuppu ikinä. Se hengittää, sileä ja ennen kaikkea hajuton. Näin kypäräsikin pysyy hajuttomana.biker_paketti.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: BIKER PAKETTI Huikean suosion MP:messuilla saanut BIKER PAKETTI on nyt saatavana myös verkkokaupastamme - On motoristin peruspaketti. Tämä paketti alle ja voit lähtee vaikka yli 1000km päivämatkoille sataa tai paistaa. Merinot asusteet on luonnon oma ilm

T-paidat ja hihattomat nyt kevääseen ja kesään.

Lauantai 14.4.2018 klo 21:37

Kesä tulee sittenkin. Merinosilkkiset T-paidat ja hihattomat hengittää kuumalla ja lämmittää kun kylmä kosteus laskeutuu. Puuvilla ja keinokuitu liimautuu kuumalla selkääsi ja tuntuvat tukalalta. Merinovillan hengittävyys on jopa 40 kertainen puuvillaan verrattuna. Merinot aluspaidat on kotimaisesta merinosilkki neuleesta, se ei nyppää ja kestää jopa neljäkertaa pidempää kuin pelkkä villa. https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=6/️

hihattomatt-paidat_uutuus.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kesä tulee sittenkin. Merinosilkkiset T-paidat ja hihattomat hengittää kuumalla ja lämmittää kun kylmä kosteus laskeutuu. Puuvilla ja keinokuitu liimautuu kuumalla selkääsi ja tuntuvat tukalalta. Merinovillan hengittävyys on jopa 40 kertainen puuvillaan v

Merinovillakauppa Kallaves messuilla 6-8.4.2018

Torstai 5.4.2018 klo 21:54

Merinovillakauppa kallavesimessuilla Kuopiohallissa 6-8.4.2018.Vesillä voi kastua, tulla kylmä tai kuuma. Merinovilla on luonnon oma ilmastointi. Tule tutustumaan, keskikäytävän päästä löydät merinovillakaupan. Merinot se kotimainen laatutuote.👍🇫🇮️👍

79_musta_2kpl_10e_tauluun.jpgmuhkea_uutuus.jpgpoolot.jpgkallavesi_pohjakartta_MERINOVILLAKAUPPA..jpgkallavesj_logo_nega_2017-450x113.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Merinovillakauppa kallavesimessuilla Kuopiohallissa 6-8.4.2018.Vesillä voi kastua, tulla kylmä tai kuuma. Merinovilla on luonnon oma ilmastointi. Tule tutustumaan, keskikäytävän päästä löydät merinovillakaupan. Merinot se kotimainen laatutuote.️

Annetaan tunturin selvittää

Keskiviikko 21.3.2018 klo 13:24 - Merinovillakauppias Antti

Kilpisjärvellä Merinot testissä

 
Tunturin tulessa, kelkkailun viimassa punnitaan varusteiden toimivuus. Suksilla liikkuessa saadaan kunnon hiki pintaa ja välillä siirrytään kelkalla seuraavaan kohteeseen. Koirien kanssa liikkuessa pitää olla kunto kohdallaan. Onneksi Miina on katsomassa poikien perään, joku järjestys se pitää olla.
*
Miehillä on Talviliikuntapaketit ja Talvi+ paketit testeissä. Me testaamme tuotteitamme koko ajan ja sen tiedon saat käyttöösi aina meidän asiakkaana ja tuotteina. Luvassa on jo tälle keväälle mahtavia uutuuksia ja syksyllä tuomme lisää väriä Merinot tuotteisiin. Aurinkoista ja liikunnallista kevättä kaikille merinovillakaupasta.
Talviliikuntapaketti toimii kelillä kuin kelillä:
https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/

MIINA_TEKSTILLA.jpgLAPPI2B.jpglappi_suksilla.2bjpg.jpglappi_suksilla.3bjpg.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kilpisjärvellä Merinot testissä Tunturin tulessa, kelkkailun viimassa punnitaan varusteiden toimivuus. Suksilla liikkuessa saadaan kunnon hiki pintaa ja välillä siirrytään kelkalla seuraavaan kohteeseen. Koirien kanssa liikkuessa pitää olla kunto kohdall

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »