Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

TERVETULOA WEMMIMESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN

Tiistai 15.9.2020 klo 13:54

Olet lämpimästi tervetullut osastollemme 1005, sama paikka kuin viime vuonna. Koko tapahtuma järjestetään ulkona, osastollamme on pleksit myyjien ja asiakkaiden välissä. Näin asiointi pitäisi olla turvallista. Nähdään viikonloppuna.

1Wemmi_2020.jpgWemmi_Ween_maan_wiljaa_pohjakartta_2019-TARKKA.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinot T-paita, asiakkaan kokemuksia.

Perjantai 11.9.2020 klo 11:54 - Hannu Korhonen

Aktiivisena retkeilyn ja luonnonharrastajana minulle on tärkeää varusteiden toimivuus sekä missä ja miten tuote on valmistettu. Ilmastonmuutoksen hidastaminen painaa itselleni todella paljon, joten etsin tuotteita jotka on valmistettu Suomessa. Viime keväänä löysin googlaamalla Merinovillakauppa nimisen yrityksen ja aloin tutkia mikäs kauppa tämä on. Heille oli tullut myyntiin merinovillainen T- paita josta kiinnostuin heti. Selvitystyön tuloksena sain varmuuden että yritys valmistaa todellakin tuotteet Suomessa ja käyttävät vaan parasta merinovillaa tuotteissaan. Niinpä tilasin kyseisen tuotteen "koekäyttöön" kesäksi. Heti ensi kättelyssä paita tuntui tosi hyvältä ihoa vasten, ei minkäänlaista kutinaa. Varsinainen testi oli heinäkuussa kun olimme Lapissa viikon retkeilemässä. Pidin koko viikon samaa paitaa joka päivä ja täytyy sanoa että toimi todella hyvin. Päivän päätteeksi vaan tuuletin paitaa vähän aikaa niin ei tullut mitään hajuhaittoja. Olen myös pessyt paitaa muutaman kerran eikä ole nukkaantunut ollenkaan. Joten tämän kokemuksen jälkeen voin suositella Merimovillakaupan tuotteita ja aion itsekin hankkia kaikki alusasut nyt Merinovillakaupasta. Hinta ja laatusuhde on sellainen ettei muualta löydy. Liitteenä vielä kuva Iisakkipään huipulta, katse kaukaisiin tuntureihin, Merinovillainen T-paita päällä.

Terveisin Hannu Korhonen 
Erankavia..jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Syksyyn ja talven tuleviin reissuihin.

Sunnuntai 30.8.2020 klo 15:30

Merinovillakauppa on suunnitellut asiakkaiden toiveita kuunnellen nämä paketit, jottei sinun ei tarvitse miettiä kuinka pukeutuisit. Tukku hinnoin kaikille.

* Retkeilijän paketti sopii päivien reissuihin sulanmaan aikaan. Vain 130 euroa

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50457/

*  Vaeltajan paketti jopa viikkojen vaelluksille ympärivuoden. Vain 220 euroa

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=60504/

* Talviliikunta paketti talvipyöräilyyn, hiihtoon ja lasketteluun. Vain 175 euroa

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/

ruska_tekstein.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Lahjakortti arvonta Facebooksivuilamme.

Maanantai 10.8.2020 klo 14:15

OSALLISTU LAHJAKORTTI ARVONTAAN FACEBOOKSIVUILAMME

JAA TYKKÄÄ JA VOITA.

https://www.facebook.com/merinovillakauppa/

Mikä olisikaan parempi lahja, kuin lahjakortti merinovillakauppaan. Arvomme 50 euron lahjakortin merinovillakauppaan. Suoritamme arvonnan 1.9.2020. Itselle vai lahjaksi? Voittajan on ilmoittautuva viikon sisällä tai uusimme arvonnan.🙂🇫🇮🙂

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=5404LAHJAKORTTI_50.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

OODI KOTIMAISELLE TYÖLLE JA KILPAILUKYKYISILLE HINNOILLE.

Sunnuntai 19.7.2020 klo 13:52

VALITSE MERINOT, VIHREÄ LINJA.

Olkoon tämä: OODI KOTIMAISELLE TYÖLLE JA KILPAILUKYKYISILLE HINNOILLE.

Jos arvostat suomalaista työtä, Jaa ja tykkää meistä Facebookissa.

https://www.active-arctic.com/

Merinovillakaupalla on tapana tarjota kotimaiset merinovilla vaatteet todella kilpailukykyisellä hinnalla. Monesti hintojamme epäillään, voiko näin halvalla saada laadukkaita  Suomessa tehtyjä vaatteita?  2017 teimme päätöksen siirtyä kotimaisiin kankaisiin ja vaatteiden valmistukseen. Huomasimme nopeasti suomalainen kangas on laadukkaampi, kestävämpi, nyppääntymätön, sileämpi, kuin itäeurooppalaiset tai aasialaiset kudokset. Ongelmaksi tuli suomalainen on huomattavasti kalliimpi ja meillä ei ole arvokasta brändiä jolla rahastaisimme, olimme pieni tekijä isojen kisassa. Kaiken lisäksi halusimme haastaa tuonti vaatteet myös hinnalla. Miten se olisi mahdollista? Aika nopeasti meille selvisi kuinka se olisi mahdollista. Kevyt organisaatio, ei jälleenmyyjiä, ei turhia välikäsiä. Tarjoamme siis kaikille sopivalla hinnalla kotimaisia Merinot tuotteita.Merinot_vihrealinja-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Voita arvonnassa T-paita itsellesi ja kaverille.

Torstai 21.5.2020 klo 17:06

OSALLISTU ARVONTAAN FB SIVUILLAMME. ONNEA ARVONTAAN🙂

TÄSTÄ LINKKI FACEBOOK SIVUILEMME:

 https://www.facebook.com/merinovillakauppa/posts/2605722823029871?comment_id=2609762839292536¬if_id=1590061088323632¬if_t=feed_comment


Panokset kasvaa juhannusta kohti mentäessä. Arvomme sinulle ja FACEBOOK KAVERILLESI merinosilkki T-paidat. Siis ILMIANTAMALLA FB kaverisi👫 jolle tulee myös T-paita, kaksin on aina parempi mahdollisuus voittaa.❤️ Ehtona on arvonnalle yli 1000 TYKKÄYSTÄ TAI JAKOA, jakakaa, tykätkää merinovillakaupasta ja voittakaa kesän parhaat T-paidat. Arvonta suoritetaan 24 tunnin sisällä siitä kun 1000 raja ylittyy. Tässä hieman tuotteesta: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=6/
MERINOT, se suomessa valmistettu merinovillatuote. 🇫🇮🇫🇮❤️🇫🇮🇫🇮
Voittajalla on viikko aikaa kuitata voittonsa tai suoritamme uuden arvonnan. FB ei ole mukana tässä arvonnassa.T-PAIDAT_VALKOINEN_JA_MUSTA_VALMIS_RAJATTU.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Varvassukat on seuraava 2020 uutuus tuote

Maanantai 4.5.2020 klo 13:55

Nyt merinovillakaupassa saatavilla paljon toivotut merinovillaiset varvassukat. Tässä miellyttävä tapa hoitaa varvasvälejä. Kovalla avajaistarjouksella täältä: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=2/935801VARVASSUKKA_5.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Verkkokaupan palvelin ruuhkauti, nyt pitäisi toimia normaalisti.

Perjantai 1.5.2020 klo 12:27

Pahoittelumme verkkokaupamme palvelun ruuhkautumisesta. Tilanne pitäisi olla ohi. Ilmoitelkaa jos ilmenee ongelmia sivujen toiminassa.

Täältä löytyy yhteystiedot jos tarvitsee apua:https://www.merinovillakauppa.fi/2

Kommentoi kirjoitusta.

2020 UUTUUS VARRETOMATSUKKAT 70% MERINOVILLAA FUKSIANA JA MUSTANA

Keskiviikko 15.4.2020 klo 22:42

Jälleen uutta merinovillakaupasta suomessa tehdyt varrettomat merinovillasukat. Nyt tarjouksessa  kaksi parin  kymmenellä eurolla. Tästä ostoksille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=2/931551

MUSTA_FUKSIA_TEKSTEIN.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Sen seitsemän syytä valita Merinot

Torstai 2.4.2020 klo 21:26

Miksi Merinot on enemmän

Seitseman_syyta_valita_merinot_rajattu.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa yhteistyöhön kotimaisen Paytrailin kanssa.

Tiistai 31.3.2020 klo 21:57

Tällä hetkellä Kalrna on ainoa palvelin maksuliikenteessä meidän sivuilla. Heillä on käytössä uusi turvallinen maksujärjestelmä sofort, joka on kuitenkin hieman vaativa käyttää. Järjestelmä on kuitenkin erittäin turvallinen ja tulevaisuutta.

paytrail.png

Ylpeänä tuomme kauppaamme kotimaisen Paytrailin maksupalvelimen joka on todella helppokäyttöinen ja näin kauppamme on aina vain Suomalaisempi, joka on tärkeä näinä haastavina aikoina.

Kommentoi kirjoitusta.

MOTORISTEILLE LISÄÄ VAIHTOEHTOJA

Torstai 26.3.2020 klo 16:25

MOTORISTEILLE, PARAS HINTA-LAATUSUHDE.

BIKER PAKETTI. LUE BIKE LEHTI 5/2019 SIVU 20

Ajat milloin tahansa +35 - -35 c meiltä löytyy ratkaisut kaikille keleille motoristin alusvaatteissa. Ole lämmin

näyttämättä Michelinukolta. Nauti ajelusta helteellä hengittävän BIKERPAKETIN ansiosta
*
On motoristin peruspaketti. Tämä paketti alle ja voit lähtee vaikka yli 1000km päivämatkoille sataa tai paistaa

. Merinot asusteet on luonnon oma ilmastointi joka pitää sinut lämpimänä vaikka kastuisit tai kun aurinko

paistaa se hengittää ihollasi ja ei ole tukala. Hinta 130 euroa.


BIKER+ Sisältää kolme tuotetta, Vartalonlämmittimen, Käsivarsilämmittimet ja Reisiboxerit. Tämä on

erinomainen lisä silloin kun ajetaan +5 - -10 lämpötiloissa

TALVI + on mahtava lisäys näiden kahden paketin lisäksi ympärivuoden ajaville motoristeille -10 - -20

lämpötiloissa.

Viimeinen lämpötykki on merinovillainen KOKOHAALARI huimat 320g/m2 merinovillaa, 2% lykraa. Tämä on

todella lämmin, vain todella kylmille keleille. KAIKKI KELIT OVAT AJOKELEJÄ PUKEUTUMALLA

OIKEIN.

TÄSTÄ OSTOKSILLE:  https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50430/

MOTORISTILLE_PAAKUVA_HINNOIN.png

Kommentoi kirjoitusta.

Olet ostanut suomalaista työtä, lämmin kiitos.

Tiistai 24.3.2020 klo 13:42

Sydämelliset kiitokset kaikille

asiakkaillemme. Tykätkää Facebook

sivuistamme, niin sanoma meistä etenee

paremmin. Nyt meidän pitää suhtautua suurella

sydämellä tähän tilanteeseen. Ulkoillaan

turvallisesti suomalaiseen tyyliin etäisyyttä

pitäen.😁😁😍😁😁

https://www.facebook.com/merinovillakauppa/

https://www.active-arctic.com/

SYDAN_ISO_VALKOINEN_TEKSTI.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Suosi Suomalaista

Lauantai 14.3.2020 klo 22:03

Suomi taistelee Korona viirusta vastaan, mutta myös taantumaa

vastaan. Nyt jos koskaan kannattaa ostaa kotimaista työtä,

meidän kaikki vaatteet ovat valmistettu Suomessa. Meillä on

nopeat toimitukset ja jos jokin tavara pääsee loppumaan

valmistamme lisää tarpeidenne mukaan. Olet sydämellisesti

tervetullut kauppaamme ostoksille.

............❤️❤️🇫🇮❤️❤️................

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html

Terveisin merinovillauppa.

SYDAN..jpg

Kommentoi kirjoitusta.

SUKELLUSALUSPUKU

Maanantai 2.3.2020 klo 19:52

SUKELTAJANALUSHAALARI

On suunniteltu sukeltajien toiveiden mukaan. Siinä on 320g/m2 98% merinovilla ja 2% lykraa. Löytyy lenkit jalan alle ja peukalolenkki. Suojattuvetoketju, lukot molemmissa päissä ja limitys kankaassa vetoketjun alla. Suosittelemme puvun alle merinosilkki alusvaatteita joiden kosteuden läpäisy on huippuluokkaa, näin saat hyödynnettyä kaiken haalarin tarjoaman lämmön. Kylmä tulee aina iholle muodostuneesta kosteudesta, keinokuidut, tekniset alusasut ja puuvilla ovat pahimmat mahdolliset huonon kosteuden läpäisykyvyn takia. Tämä asu on saanut paljon kiinnostus kaikilta jotka kylmässä ja kosteassa liikkuvat.  Purjehtijat, kalastajat, melojat, metsästäjät jne. Tulossa myös puvun alle suunniteltu alusvaatteet, jotta saat täyden hyödyn haalarista. Tietysti merinovillakaupalta Made in Finland tuote.

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=63932/918506

MITTATAULUKKO

Haalarimitat-1.jpgsukellus33.jpgsukellus77.jpgsukellus55.jpgsukelluspuku_2020_tekstein.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: merinovillahaalari, sukelluasluspuku,

2020 UUTUUS RATSASTAJANPAKETTI VAIN GoExpossa.

Tiistai 25.2.2020 klo 13:39

RATSASTAJANPAKETTI SISÄLTÄÄ SEURAAVAT TUOTTEET:

1.Sport poolo joka 100% supermerinovillaa joka yhtä aikaa sekä lämmin että hyvin hengittävä. Vahvuus 160g/m2, toimii ympärivuotuisessa käytössä.

2. Legginsit merinosilkkiä 85% merinoa ja 15% silkkiä ovat 2-4 kertaa kestävämpi kuin 100% merinovilla

3. Reisiboxerit  tuplahaarakiilalla merinosilkkiä myös. Resorit lahkeissa niin ei kiipeä. Nyt pysyy pakarat ja reidet lämpimänä.

4.Polvisukat 80% merinovillaa. Suojaa myös sääriä kylmältä.

5. Kypärä hupppu merinosilkkiä (pitkä malli, suojaa hyvin kaulaa)

6. 100% merinovilla sormikkaat, lämpimät ja kestävät

Kaikki tuotteet on tehty suomessa alusta loppuun saakka. Hinnat ovat korkealaatuiseksi merinovillaksi todella edulliset. Kilpailijalla vastaava paketti maksaa helposti yli 300 euroa. Merinovillakauppa on suoramyyntiä ilman välikäsiä.

RASASTAJANPAKETTI.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

TALVI+ PAKETTI -25-35% ALLE OHJEHINNAN NYT

Sunnuntai 23.2.2020 klo 0:16

Nyt on huimaa. Talvi+ paketti ennen näkemättömin hinnoin, jopa -35%. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Kotimainen Merinot TALVI+ paketin vaatteet on valmistettu parhaasta merinovillasta, Supermerinovillasta. On pehmeintä mitä iholle saattaa kuvitella ja ei nyppää lainkaan. kaula-aukko on joustavaa rip-neulosta, ei kiristä kaulalla. Tervetuloa hyvän mielen kaupoille. Me halutaan myydä suomalaista työtä.


https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=46685/

Emma_lennossa__JIPPIII.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Go Go GoExpoon

Lauantai 22.2.2020 klo 13:32 - Go Go GoExpoon

Meillä on tarjouksia jotka on voimassa vain messuilla. Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle. Osatollemme 6n9. Täältä voit tutustua tarjouksiimme.

https://goexpo.messukeskus.com/ohjelma/?#viewType=list&categorySelected=offers

2020_goexpo.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakaupan vinkit hiihtolomille.

Maanantai 17.2.2020 klo 12:45

8J3A2544.jpg

1

Talviliikuntapaketti on varma valinta silloin kun halua pelata varman päälle. Siinä onkaikki mitä tarvitset alusvaatteeksi. Liikutpa millä tavalla tahansa 160g/m2 merinovilla ja 30g/m2 silkkiä on sopiva miksi huikeata hengittävyyttä. Rip-neule läpäisee kosteuden iholtasi tehokkaasti ja on lämpimämpi  mitä kankaat yleensä ovat, kosteus iholla tekee kylmän, siksi on valittava aina iholle alle 200g/m2 merino rip-neule. Seitsemän korkealaatuista kotimaista tuotetta  vain 175 euroa, ei siis ihme että yksi suosituimmista paketeista. Tämänkin paketin merinosilkki on kutittamatonta ja sopii atopikoillekkin. (kuvan käsineet ei kuulu pakettiin)

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=4557

8J3A9825.jpg2

Talvi + on tehty viluisille ihmisille, kun  liikunta on rauhallista tai oleskellaan pihalla. Lasten vahtimista, koiran kanssa ulkoilu. 260g/m2 supermeinovilla ei jätää ketään kylmäksi. Tämä on myös parasta kerrospukeutumisen toiseksi kerraksi, esim. talviliikuntapaketin päälle. Nämäkin vaatteet ovat erittäin miellyttävät iholla ja eivät nyppäänny  lainkaan. Neljä tuotetta 170,- (ovh yli 200,-)

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=46685/

Sportti_poolo_2020_69952.jpg3

Sport Poolo on tehty hikiliikuntaan 160 g/m2 100% supermerino rip-neule on erittäin hengittävä ja miellyttävä pitää. Käsittämätöntä kuinka näin ohut materiaali voi olla näin lämmin. Paidasta löytyy peukalohangat ja pitkä helma joka suojaa alaselkää. Tämä tuote on merinovillakauppiaan uusi suosikki tuote. Sport poolo tarjouksessa 69.95 (ovh 94,95)

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=63607/913338

20.jpg

4

Reisboxerit on tykätyin tuotteemme. 160g/m2 merinovilla ja 30g/m2 silkkiä. Siinä on tuplahaarakiila ja  ohuet resorit lahkeissa, joten se ei kiipeä nivusiin. Nyt ei palellu reidet ja takapuoli. Todella miellyttävät boxerit.  Hinta 34,95 (ovh 39,95)

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=1/607679

pipot_tuubit-_hinnoin.jpg

5

Merinovilla pipo ja tuubi huivi. 380g/m2 pipo ja 190g/m2 tuubi ovat 100% supermerinovillaa.  Pipo on miellyttävä pitää koska se ei tee hiuksia sähköiseksi, se ei myöskään ”kiipeä päässä ylös” niin kuin pipoilla on tapana tehdä koska ovat liian pieniä. Pipo on riittävän mittainen että se riittää kaksin kerroin korville, silloin onkin riittävät  760g/m2 korvilla. Tuubihuivi on normaalia tuubia pidempi ja yletty hupuksi laitettunakin niskaan saakka. Voit käyttää sitä kasvojen suojana viimassa, tuubi lämmittää kasvojasi vaikka se olisi hengityksestäsi kastunut, merinovillahan lämmittää märkänäkin. Nämkin tuotteet todistaa merinovillakaupan uskomattomia hintoja yhteensä vain 30 euroa.

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=6509/866682

muhkea_uutuus.jpg6

Muhkusukat 77% villaa 23% polyamidia sukka joka on suunniteltu pohjoisille Natojoukoille. Sukka on sisältä käsin harjattu uskomattoman pehmeäksi, sitä voi pitää vaikka ilman alus-sukkaa. Tämä on todella suosittu ja pidetty tuote. Anna jalkasi valita parasta. 14,95 (ovh 19,95)

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=2/604037

FROTEESUKKA_tekstilla.jpg

7

Froteepohjasukka 80% merinovilla 11% polyamidia, 9% lykraa. Sukka on saumaton. Tämä sukka on loistava vaelluskenkään, silloin kun liikutaan kovilla lattioilla tai seisotaan kylmässä. Tämä sukka on paras silloin kun sukkien kastuminen mahdollista joko hikoilusta tai märästä kelistä. Hinta vain 7,95 (ovh 9,95)

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=2/611788

Kommentoi kirjoitusta.

2020 odotettu uutuus 1.3.2020 verkkokaupassa

Keskiviikko 12.2.2020 klo 14:15

Tämä odotettu uutuus ensi esittelyssä GoExpossa 28.2.2020. Ammattikäyttöön suunniteltu asiantuntijan toivein. Soveltuu sukeltamiseen, pintapelastajille ja kaikille jotka liikkuvat äärimmäisen kylmässä.
Merinot jottei kenellekkään tulisi kylmä koskaan.sukellupuku_2020_go_expo.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »