Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Pirkanmaan Erämessut

Keskiviikko 1.8.2018 klo 19:27

Tervetuloa Pirkanmaan erämessuille Pälkäneelle 3-5.8.2018. Merinovillakauppa on mukana tapahtumassa isossa teltassa osastolla T15-16. Tule tutustumaan mitä me tarjoamme  eräkävijöille. Me tarjoamme huikeat pakettiratkaisut tarpeesi mukaan. Vauvasta vaariin, urheilijasta oloneuvokseen, tule hakemaan parhaat vaatteet ikinä.  Tässä meidän suosituimpia paketteja.

Metsästäjälle:  https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45160/

 

Retkeilijät: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50457/

Moottoripyöräilijät: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50430/

Kuntoilijat: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50465/

Kylmässä liikkujille ja metsureille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/

Vilukissoille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=46685/

Ja paljon muuta, tervetuloa tutustumaan huikeitten kotimaassa valmistettujen MERINOT-tuotteisiin.palka_era_valmis2.jpgpalka_kentta_VALMIS.jpgpalka_paikka_VALMIS.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa messutauolle kesäksi

Sunnuntai 8.7.2018 klo 12:06

Erittäin iso kiitos ja kumarrus asiakkaamme, olette ottanut loistavasti vastaan uudet kotimaiset MERINOT-merinovilla tuotteet. Aloitamme syyskauden Metkossa , jonne suunnittelemme konemiehen paketin heidän tarpeita varten. Loppuvuoden kiertueeseen lisäksi sisältyy ainakin seuraavat paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki.

Hei, nautitaan kesästä ja muistetaan vanha sanonta. ”Se mikä on paras kylmällä, on myös paras kuumalla ”

Terveisin merinovillakaupasta. :)keskiyonaurinkoa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Erittäin iso kiitos ja kumarrus asiakkaamme, olette ottanut loistavasti vastaan uudet kotimaiset MERINOT-merinovilla tuotteet. Aloitamme syyskauden Metkossa , jonne suunnittelemme konemiehen paketin heidän tarpeita varten. Loppuvuoden kiertueeseen lisäksi

Olemme Okramaatalousnäyttelyssä Oripäässä 4-7.7.2018

Tiistai 3.7.2018 klo 20:41

Katso karttasivuista paikkamme. Olet lämpimästi tervetullut hankkimaan ja keskustelemaan Merinovillasta, Merinosilkistä ja Supermerinovillasta. Kotimaiset tuotteet enemmän vastinetta rahallesi. Markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

OKRA_MERINOT-1.jpgOKRA_SUURENNOS-LOGOLLA.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Olemme Okramaatalousnäyttelyssä Oripäässä 4-7.7.2018 Katso karttasivuista paikkamme. Olet lämpimästi tervetullut hankkimaan ja keskustelemaan Merinovillasta, Merinosilkistä ja Supermerinovillasta. Kotimaiset tuotteet enemmän vastinetta rahallesi. Markki

Kohta alkaa paukkua

Tiistai 5.6.2018 klo 14:10

No nyt näkyy jo vähän merinovillakaupan 2018 ensimmäisistä uutuuksista. Ekat uutuus tuotteet myydään rajulla tarjouksella Riihimäen erämessuilla. Tarjolla Riihimäellä siis SUPERMERINOVILLA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskomattoman sileää, ei kutistu, ei nyppää. Tästä ei materiaali parane ja ne hinnat, huh huh. Tulkaa paikan päälle toteamaan osastollemme 450 7-10.6.2018 Rihhimäen erämessuilla. Olet lämpimästi tervetullut messuille.

https://www.facebook.com

IMG_3760.JPG

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: No nyt näkyy jo vähän merinovillakaupan 2018 ensimmäisistä uutuuksista. Ekat uutuus tuotteet myydään rajulla tarjouksella Riihimäen erämessuilla. Tarjolla Riihimäellä siis SUPERMERINOVILLA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskoma

Ensinmäiset 2018 vuoden uutuudet lanseeretaan Riihimäenerämessuilla

Maanantai 21.5.2018 klo 21:13

eramessut_kartta_2018.jpgTule tsekkaamaan mitä kivaa erävihreetä tuomme markkinoille Riihimäen erämessuilla. Sen verran voin voimme raottaa verhoa, että kysymyksessä on tuotteita jotka on valmistettu 100% Supermerinovillasta. Tietysti Made in Finlanderavihrealippis.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tule tsekkaamaan mitä kivaa erävihreetä tuomme markkinoille Riihimäen erämessuilla. Sen verran voin voimme raottaa verhoa, että kysymyksessä on tuotteita jotka on valmistettu 100% Supermerinovillasta. Tietysti Made in Finland

Käy tykkäämässä tai jakamassa Facebook sivujamme voit voittaa.

Perjantai 18.5.2018 klo 22:17

Arvomme lippuja Riihimäenerämessuille tai saapas sukat. Käy osallistumassa Facebook-sivuilamme:

https://www.facebook.com/merinovillakauppa/photos/pcb.2062569977345161/2062566407345518/?type=3&theater

paulariihimaki-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Moottoripyöräilijän kesään parasta ajovaatteiden alle.

Tiistai 15.5.2018 klo 15:14

Tästä voitte lukea motoristien erinomaisista merinovilla kokemuksista:
*
*Pitkähihasta merinovillaa olen käyttänyt kesällä sitten vielä niin että villan päällä t-paita. Merinovilla on ihan ykkösvalinta. Hyviä puolia, ei ala haisemaan kovin äkkiä hielle, ja lämmittää märkänäkin.
*
*Merinovillan ainoa huono puoli on se, että kun kerran on testannut merinovillakamoja, niin muita ei suostu enää pitämään päällään.
*
*Pidän merinoa aina alimpana ja keinokuitua mahdollisesti sitten siihen päälle, koska villa ei tunnu märkänäkään kylmältä ihoa vasten.
*
 
*Noiden Merinovillaisten pukujen hinta riippuu monestakin asiasta mm:
-Materiaalin alkuperä: Paras villalaatu kasvatetaan Australiassa tai Uudessa-Seelannissa,
 -Eettisyys: Muleesing vapaa,
 - Miten villa on kehrätty langaksi,
- Miten se on ommeltu puvuksi = Saumat, mitoitus
*
 
*Viimekesän helteet mentiin nahkapuvun alla noilla ja ajaessa on tosi hyvät. Ei kuumat eikä kylmät. Alkuun ite ajattelin et hellettä +30 ja villakerrasto ja nahkapuku.  Mutta oikeesti kun pääset pyörällä liikkeeseen niin ei parempaa voi olla. Tosiaan alusasu saa olla  merinovillaa niin sitoo ja luovuttaa kosteuden parhaiten.
*
 
* Muistakaa et merinovilla pesu mahdollisimman harvoin. Se on jotenkin itsensä puhdistava eli eliminoi jotenkin haju/lika juttuja. Ja samoin kuin farkkujen kans niin pakkasessa silloin tällöin yön kun pitää niin hajut häviää ja desinfioituu eikä kangas ota itteensä niin kuin pesussa.
*
 
*Keväällä kaveri suositteli, enkä muita alusasuja ole käyttänyt sen jälkeen. ovat hieman tyyriimmät hankkia, mutta käyttömukavuuden ja toimivuuden kautta maksavat itsensä takaisin eka käyttökerralla.
*
 
*Toimii hyvin myös kesä kuumalla. Ei tartu iho ajopukuun pitää myös ihon kuivana, niin sateella, kuin tosi kuumassa ajokelissä. Ilmeisesti toimii myös kylmässä kelissä villan ominaisuudella. Enää en muita käytä ajoasun alla. Eihän tähän merinovillan löytämiseen mennyt kuin vajaat 30 vuotta. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan.
*
 
*Merinovilla ei ole vaan on paras luonnollinen materiaali...jossa ei tarvi edes pukea kaikkea muuta skeidaa päälle mitkä ei toimi mainosmiesten valheista huolimatta jotka kirjoittavat ja kehuvat rahasta mitä skeidaa vaan mut merinovilla on mun ehdoton valinta.
*
 
*Olen ajanut moottoripyörillä ja mönkijöillä yli 30 vuotta ja retkeillyt vaeltaen ja harrastanut juoksua ja kaikenlaista urheilua ympäri vuoden ja ei ole vielä tullut merinovillan voittanutta  merinovillakerrasto joustaa parhaiten ja liikkuvuus on parasta niissä ja kun ei tarvi pukea jäykäksi ja paksuksi michelinukoksi.
*
* On käsittämätön tämä merinosilkki, vielä parempi kuumalla ja kylmällä kelillä kuin pelkkä merino. Parempi kuin verkkopaita kuumalla, yhtään ei ole tukala vaikka täydet kamppeet ja +27 lämmintä. Suosittelen.
*
pauli_piha.jpg
*
Kerran erehdyin ja lähdin ajelemaan ilman merinosilkkiboksereita. Tietysti tuli vettä ja hemmetti kun oli kylmä. Olen erittäin tyytyväinen näihin merinovillakaupan tuotteisiin.
*
Terveisin vakiasiakas Pauli Nurmi.
*
*Kauppiaan tarina: Pariskunta osti meiltä Seinäjoenmoottoripyörämessuilta molemmille merinokerrastot. He lähtivät Marokkoon kahdeksiviikoksi moottoripyöräilee, lämmintä oli ollut 35c. Nahkaasujen alle laitettiin merinovillakerrastot, jotta se hengittäis iholla. Pariskunta tuli kädestä pitäen kiittämään merinovillakauppiaita seuraavilla messuilla. Oli kuulemma toiminut erinomaisesti kuumallakin kelillä.
*
Terveisin merinovillakauppias Jaribiker_paketti_vain_120.jpg
*
Tästä parhaalla hinta-laatusuhteell BIKER-PAKETTI:
*

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tästä voitte lukea motoristien erinomaisista merinovilla kokemuksista: *Pitkähihasta merinovillaa olen käyttänyt kesällä sitten vielä niin että villan päällä t-paita. Merinovilla on ihan ykkösvalinta. Hyviä puolia, ei ala haisemaan kovin äkkiä hielle, ja

Tervetuloa Rovaniemelle 10-13.5.2018

Tiistai 24.4.2018 klo 20:52

Kartta-2018_rovaniemi_10.jpglapin_eramessut-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

NYT VERKKOKAUPASTAKIN HUIPPU SUOSITTU BIKER PAKETTI

Sunnuntai 15.4.2018 klo 23:52

BIKER PAKETTI
Huikean suosion MP:messuilla saanut BIKER PAKETTI on nyt saatavana myös verkkokaupastamme
-
On motoristin peruspaketti. Tämä paketti alle ja voit lähtee vaikka yli 1000km päivämatkoille sataa tai paistaa. Merinot asusteet on luonnon oma ilmastointi joka pitää sinut lämpimänä vaikka kastuisit tai kun aurinko paistaa se hengittää ihollasi ja ei ole tukala. Hinta 110 euroa.
-
Lisäksi suosittelemme merinovillaboksereita jotka suojaavat ja hengittävät mahtavasti alakerrassa.
-
Kerrasto on kaiken perusta. Paidassa jatkettutakahelma ja housuissa korkea vyötärölinja näin arat alueet ovat kaksinkertaisen villan alla.
 -
Hyvä lisä säärien suojaksi ja suojelee ettei ajokengän varret 
-hankaa pohkeita.
-
Perinteinen kauluri on todella käytännöllinen pyöräilessä suojaamassa kaulaa ja hartioita. Tauolla se on helppo riisua pois tarvittaessa.
 -
Taso-ommeltu merinosilkkihuppu on paras kypärähuppu ikinä. Se hengittää, sileä ja ennen kaikkea hajuton. Näin kypäräsikin pysyy hajuttomana.biker_paketti.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: BIKER PAKETTI Huikean suosion MP:messuilla saanut BIKER PAKETTI on nyt saatavana myös verkkokaupastamme - On motoristin peruspaketti. Tämä paketti alle ja voit lähtee vaikka yli 1000km päivämatkoille sataa tai paistaa. Merinot asusteet on luonnon oma ilm

T-paidat ja hihattomat nyt kevääseen ja kesään.

Lauantai 14.4.2018 klo 21:37

Kesä tulee sittenkin. Merinosilkkiset T-paidat ja hihattomat hengittää kuumalla ja lämmittää kun kylmä kosteus laskeutuu. Puuvilla ja keinokuitu liimautuu kuumalla selkääsi ja tuntuvat tukalalta. Merinovillan hengittävyys on jopa 40 kertainen puuvillaan verrattuna. Merinot aluspaidat on kotimaisesta merinosilkki neuleesta, se ei nyppää ja kestää jopa neljäkertaa pidempää kuin pelkkä villa. https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=6/️

hihattomatt-paidat_uutuus.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kesä tulee sittenkin. Merinosilkkiset T-paidat ja hihattomat hengittää kuumalla ja lämmittää kun kylmä kosteus laskeutuu. Puuvilla ja keinokuitu liimautuu kuumalla selkääsi ja tuntuvat tukalalta. Merinovillan hengittävyys on jopa 40 kertainen puuvillaan v

Merinovillakauppa Kallaves messuilla 6-8.4.2018

Torstai 5.4.2018 klo 21:54

Merinovillakauppa kallavesimessuilla Kuopiohallissa 6-8.4.2018.Vesillä voi kastua, tulla kylmä tai kuuma. Merinovilla on luonnon oma ilmastointi. Tule tutustumaan, keskikäytävän päästä löydät merinovillakaupan. Merinot se kotimainen laatutuote.👍🇫🇮️👍

79_musta_2kpl_10e_tauluun.jpgmuhkea_uutuus.jpgpoolot.jpgkallavesi_pohjakartta_MERINOVILLAKAUPPA..jpgkallavesj_logo_nega_2017-450x113.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Merinovillakauppa kallavesimessuilla Kuopiohallissa 6-8.4.2018.Vesillä voi kastua, tulla kylmä tai kuuma. Merinovilla on luonnon oma ilmastointi. Tule tutustumaan, keskikäytävän päästä löydät merinovillakaupan. Merinot se kotimainen laatutuote.️

Annetaan tunturin selvittää

Keskiviikko 21.3.2018 klo 13:24 - Merinovillakauppias Antti

Kilpisjärvellä Merinot testissä

 
Tunturin tulessa, kelkkailun viimassa punnitaan varusteiden toimivuus. Suksilla liikkuessa saadaan kunnon hiki pintaa ja välillä siirrytään kelkalla seuraavaan kohteeseen. Koirien kanssa liikkuessa pitää olla kunto kohdallaan. Onneksi Miina on katsomassa poikien perään, joku järjestys se pitää olla.
*
Miehillä on Talviliikuntapaketit ja Talvi+ paketit testeissä. Me testaamme tuotteitamme koko ajan ja sen tiedon saat käyttöösi aina meidän asiakkaana ja tuotteina. Luvassa on jo tälle keväälle mahtavia uutuuksia ja syksyllä tuomme lisää väriä Merinot tuotteisiin. Aurinkoista ja liikunnallista kevättä kaikille merinovillakaupasta.
Talviliikuntapaketti toimii kelillä kuin kelillä:
https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/

MIINA_TEKSTILLA.jpgLAPPI2B.jpglappi_suksilla.2bjpg.jpglappi_suksilla.3bjpg.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kilpisjärvellä Merinot testissä Tunturin tulessa, kelkkailun viimassa punnitaan varusteiden toimivuus. Suksilla liikkuessa saadaan kunnon hiki pintaa ja välillä siirrytään kelkalla seuraavaan kohteeseen. Koirien kanssa liikkuessa pitää olla kunto kohdall

Kiitos MP ja GOEXPO messuasiakkaille.

Keskiviikko 7.3.2018 klo 16:14

Lämpimät kiitokset asiakkaillemme  Moottoripyörä jaGOEXPO- messuilta. Kiirettä piti ja tyytyväisimmät hakivat lisää tavaraa jo seuraavana päivänä. Mukavaa kevään odotusta kaikille.messuilla.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lämpimät kiitokset asiakkaillemme Moottoripyörä jaGOEXPO- messuilta. Kiirettä piti ja tyytyväisimmät hakivat lisää tavaraa jo seuraavana päivänä. Mukavaa kevään odotusta kaikille.

Tervetuloa GOEXPOON katsomaan tarjouksemme ja Merinot tuotteita,

Maanantai 26.2.2018 klo 22:05

TERVETULOA FILLARIOSASTOLLE PAIKKA 6K71

GOEXPO 2018 Täällä kaikille liikunnasta kiinnostuneille paljon mielenkiintoisia asioita. Meillä on kaikille liikunnasta pitäville todella mainioita alusvaatteita ja paketti ratkaisuja.  Otimme mukaan erittäin suositun talviliikuntapaketin. Tästä voit tutustua paketteihimme:

Merinovillakaupan_tarjoukset_Go_Expoon_VALMIS-1.jpgGOEXPO_ROLL_UP_5.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Miksi kannattaa valita kotimainen Merinot

Torstai 22.2.2018

TEE OIKEA VALINTA , KOTIMAINEN MERINOT

*

Liian usein kuulemme huonoista merinovillavaatevalinnoista. Näin vältät pahimmat virheet:

*
Varmista valmistusmaa, missä tuotteet ovat valmistettu Made in mitä? Mikäli valmistusmaata ei ilmoiteta, voit melko varmasti olettaa sen olevan Kiina. Kokemuksien mukaan odotettavissa on samalla laatuongelmia saumoissa ja kankaissa. Vaadi siis suomalaista tai länsimaista neulosta ja valmistusta, niin säästyt paljolta.
*
Merinovilla valmistetaan merinolampaan villasta. Karkeasti merinovillan laatu luokat voidaan jakaa kolmeen laatuluokkaan. Merinovillassa on käytännössä kolmea laatu-
 aluetta: Laadukkaimmat tulevat Australiasta ja Uudesta-Seelannista, joita me käytämme, toinen luokka Etelä-Afrikasta ja kolmas luokka Etelä-Amerikasta.  Nämä erottaa toisistaan kuka tahansa, kun vertailee alueilta tulevia kankaita keskenään. Paras laatu on silkinsileää
*
Pahimmat virheet valinnassa tulevat yleensä ostaessa vaatteita, jotka on valmistettu merinopolyamidiseoksista. Jotkut kauppiaat myös väittävät röyhkeästi, että polyamidi (muovi) on parasta iholla ja hengittävää.
*
Poikkeuksellisen halpa hinta viittaa yleensä halpatuotantoon ja tällainen tuote tulee kalliiksi lopulta.Meidän edullinen hinta tulee siitä, ettei meillä ole turhia välikäsiä. Meidän asiakkaan pääset ostamaan, niin kuin tukkuasiakas.
*
 Merinovillakaupan vinkit talvipukeutumiseen:
*
Tärkeintä on se, mitä laitat ensimmäiseksi iholle. Mikäli liikut ripeästi niin, että hikoilet, on parasta iholle laittaa 190g/m2 merinosilkkiasu. Tämä asuste on riittävän ohut siirtämään kosteuden iholta pois. Kun iho pysyy kuivana, ei kylmä iske, eikä olo ole tukala. Toissijainen tehtävä aluskerrastolla on pitää käyttäjänsä lämpöisenä. Aluskerrastoa täydennetään tarvittaessa kerrospukeutumisella, esimerkiksi  220-260g/m2 väliasulla. Olemme kasanneet talviliikuntapaketin, joka on  suunniteltu reippaaseen liikuntaan:
https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/
*
Mikäli olet viluinen ja liikut hikoilematta, voi pukeutumisen aloittaa suoraan väliasulla. Koska tuotteemme ovat parasta korkealaatuista merinovillaa, ne eivät kutita tai tunnu karkealta. Näistä olemme myös koonneet TALVI+ -paketin. Tulossa lisää värivaihtoehtoja ja tuotteita. Tässä siis Talvi+ -paketti:
https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=46685/
*
Voit myös yhdistää nämä paketit, mikäli olet todella viluinen tai liikut kylmillä keleillä. Käyttäessäsi näitä tuotteita on tärkeää, että kuorikerros eli päällysvaatteet ovat tuulenpitävät. Näin pääset parhaaseen mahdolliseen tulokseen lämmössä ja mukavuudessa. Laatuna tietenkin korkealaatuisin australialainen merino ja silkki.
*
Kotimainen työ ja eettisyys kunniaan! Tuotteemme ovat valmistettu langasta eteenpäin Suomessa ja ne ovat mulesing -vapaita, jolloin tuotteen eettisyys on huippuluokkaa. Suurimmasta osasta Suomessa myytävistä merinovaatteista ei löydy valmistusmaata, mikä käytännössä tarkoittaa, että tuotteet on valmistettu halpatyövoimalla. Suomessa kudotun ja valmistetun merinosilkin kestävyys on 2-4 -kertainen 100% merinovillaan verrattuna. Tiedämme mistä puhumme, sillä olemme myyneet 5 vuotta 100% korkealaatuista merinovillaa. Sinun paras on meidän etumme.
*
Lämmöllä parasta Sinulle ja läheisillesi, merinovillakauppias Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: TEE OIKEA VALINTA - KOTIMAINEN MERINOTUOTE Valintaohjeita merinovilla-asun valintaan: Liian usein kuulemme huonoista merinovillavaatevalinnoista. Näin vältät pahimmat virheet: 1. Varmista valmistusmaa, missä tuotteet ovat valmistettu Made in mitä? Mikäli

Vuoden merinovillakaupan peukuttaja valttu.

Keskiviikko 21.2.2018

Merinovillakauppa palkitsee vuoden kovimman peukuttajan ja sivujen jakajan. Lämpimät kiitokset Jari Voimaselle. Olet oikea merinovilla lähettiläs ja nyt saat painaa etiä päin merinovilla reisiboxereissa. Kiitos myös muille aktiivisille kanssa myyjille, olette ollut kultaisia. Merinovillakauppias kiittää ja kumartaa. Koskaan ei tiedä milloimme palkitsemme parhaita peukuttajia, kotimaisilla huipputuotteilla 👍🇫🇮👍20.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Käykää tutustumassa Fasebook sivuihimme.

Sunnuntai 18.2.2018 klo 15:17

Siellä on arvontoja ja lisää tietoa.

https://www.facebook.com/merinovillakauppa/


Avainlippu_tehty_Suomessa_pieni.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

MP-MESSUT 2-4.2.2018 MERINOVILLAKAUPPA PAIKALLA

Perjantai 26.1.2018 klo 22:22

Meidät löydät osastolta 3E18, alla kartta merinovillakauppaan.
Tässä muutama messu tarjous . Tarjoukset voimassa vain MP-messuilla 2-4.2018.
*
*
BIKER HOT
*
On cruisaajan paketti. Ajelet kesäisessä lämpimässä säässä lyhyitä matkoja ja vaadit parasta mukavuutta ja hengittävyyttä.  Sisältää seuraavat merinovillakaupan tuotteet: T-paita, Boxerit, ohutsukat ja tuubihuivi. Hinta 75 euroa
*
*
 *
BIKER PAKETTI
*
On motoristin peruspaketti. Tämä paketti alle ja voit lähtee vaikka yli 1000km päivämatkoille sataa tai paistaa. Merinot asusteet on luonnon oma ilmastointi joka pitää sinut lämpimänä vaikka kastuisit tai kun aurinko paistaa se hengittää ihollasi ja ei ole tukala. Hinta 110 euroa.
*
*
 *
BIKER COLD
*
Tämä paketti lisää ajokauttasi molemmista päistä kesää ja on erinomainen lämmittäjä. Poolo ja Väliasu pitää sinun keskivartalon lämpöisenä.  Paksut sukat suojaa jalkojasi tehokkaasti kylmältä. Pipo on hyvä vaihtaa päähän kun pitää taukoa ja voit kuivatella kypärämyssyä. Tämä kaikki 150 euroa.
*
*
 *
ALL IN
*
Sisältää BIKER HOT, BIKER JA BIKER COLD tuotteet, kaikkiaan 13-tuotetta. Tämä on sinulle jolle aina on pyöräilykeli, räntäsateet ja pikkupakkaset  eivät jännitä.  Nämä kaikki tuotteet uskomattomaan hintaan 330 euroa. Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa.
*
MP_2018-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tässä muutama messu tarjous . Tarjoukset voimassa vain MP-messuilla 2-4.2018. BIKER HOT On kruisaajan paketti. Ajelet kesäisessä lämpimässä säässä lyhyitä matkoja ja vaadit parasta mukavuutta ja hengittävyyttä. Sisältää seuraavat merinovillakaupan tuotte

UUSIA VÄREJÄ PIPOIHIN JA TUUBEIHIN (rajoitettu saatavuus)

Sunnuntai 21.1.2018 klo 14:59

LÖYTYISKÖ NÄISTÄ MIELENKIINTOISTA VÄRIÄ TALVEESI?

PIPOT: 

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=5/63492

TUUBIT:

 https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=6509/29

tuubit.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: UUSIA VÄREJÄ PIPOIHIN JA TUUBEIHIN (rajoitettu saatavuus)

Lisää pooloja ja välihousuja verkkokauppaan

Maanantai 15.1.2018 klo 22:10

SAIMME LISÄÄ POOLOJA JA VÄLIHOUSUJA

Nyt Poolot mustana, farkunsinisenä, fuksiana ja joitain harmaana.

Tästä kauppaan: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=3/

poolot.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nyt Poolot mustana, farkunsinisenä, fuksiana ja joitain harmaana.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »