Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

MERINOVILLAKAUPAN LOPPUVUODEN MESSUT

Torstai 26.10.2017 klo 21:43

On se aika vuodesta jolloin merinovillakauppa lähtee taas kiertueelle. Helsinki, Seinäjoki, Kuopio, Jyväskylä ja Joensuu ovat ainakin ohjelmassa. Lähes joka messuilla esittelemme uutuus tuotteita. Uusi tuotemerkkimme on kotimainen Merinot tuote, joka on kudottu, leikattu, ommeltu Suomessa. Olemme laittanut vuosien kokemuksen tuotekehittelyyn, myös asiakkaidemme ja testiryhmän palautetta on kuunneltu herkällä korvalla. Tulemme myös jatkossakin kehittämään tuotteita asiakkaidemme tarpeen mukaan. Uudet merinosilkki alusasut ovat kestävyydessä ja elastisuudessa aivan huippuluokkaa.

Olet lämpimästi tervetullut ostoksille ja tutustumaan miltä hyväolo tuntuu. Myös tontut ovat perinteisesti olleet vieraanamme, niissä joulupukin hommissa.

Terveisin merinovillakaupan  veijarit.

Tässä tapahtumat missä olemme mukana:

merinovillakaupan_ohjelma_2017.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: On se aika vuodesta jolloin merinovillakauppa lähtee taas kiertueelle. Helsinki, Seinäjoki, Kuopio, Jyväskylä ja Joensuu ovat ainakin ohjelmassa. Lähes joka messuilla esittelemme uutuus tuotteita. Uusi tuotemerkkimme on kotimainen Merinot tuote, joka on k

Merinovillakauppa messuilla

Maanantai 16.11.2015 klo 0:26 - Merinovillakauppias

Merinovillakauppa mukana seuraavissa tapahtumissa
2015 vuoden loppuun.
*
*
*
SAVOLAISET SUURMARKKINAT, KUOPIO 21.-22.11.2015
*
*
*
JYVÄSKYLÄN JOULUMARKKINAT   28.-29.11.2015
*
*
*
JOENSUUN JOULUMARKINAT  12.-13.12.2015
*
*
*
SEINÄJOEN JOULUMARKKINAT  19.-20.12.2015
*
*
*

SJ_2.5.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kuopio, Jyväskylä, Joensuu, Seinäjoki, messut, joulumarkkinat, merinovilla, merinovillakauppa, parhaat joululahjat, kerrasto, neuleet, hupparit

Tervetuloa Savolaisillesuurmarkkinoille

Keskiviikko 19.11.2014 klo 20:20 - Merinovillakauppias Antti

Tervetuloa Savolaisille suurmarkkinoille Kuopioon 22-23.11.2014. Nyt kannattaa tulla kuuntelemaan meidän lahjavinkit.

Kiitos Kotka ja Seinäjoki markkinakaupoista  ja keskusteluista.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kiitos kotka, kiitos seinäjoki, tervetuloa kuopioon, lahjavinkit

Kiitos Jyväskylä ja Kuopio

Tiistai 17.12.2013 - Antti Active-Arctic yrittäjä

img_2548.jpgKIITOS JYVÄSKYLÄ JA KUOPIO

Oli hienoa olla paikalla Jyväskylän ja Kuopin Joulumessuilla tarjoamassa merinovilla-asuja. Monet, monet keskustelut merinovillan ominaisuuksista ja hyvästä olosta kävimme. Ilolla otimme vastaan aktiivisten hiihtäjien kokemukset, varsinkin tuotteen hajuttomuus tuuletuksen käytön jälkeen on ihmeellinen. Pesutarve oli monen mielestä olematon. Tuli monin tahoin todistettua kuinka antibakteerinen ja hajuton on merinovilla. Tuuletuksen jälkeen ei kun kohti uusia haasteita!

Yllätys oli se miten merinovilla on tuttu seniori asiakkaille, heille oli lapsuudesta tuttua villan hyvät ominaisuudet. Usea heistä oli jo hankkinut merinovilla-asusteet ja kukaan ei vaihtaisi niitä pois, aina alla totesi eräskin rouva. Joillakin oli sellaisia kokemuksia että liian kuuma ja hiostaa, mutta meille selvisi pian etteivät tuotteet olleetkaan 100% merinovillaa. Meidän mielestä alusasujen pitää olla 100% merinovilla juuri sen takia että villa läpäisee jopa  40% kosteudesta. Kaikkihan me tiedämme kuinka keinokuitu tuntuu ikävältä iholla, kun on hikoillut.

Suomalainen mitoituksemme sai paljon kehuja, ei enää paljaita selkiä ja ranteita. Taas pikkuväki on melko lailla unohdettu merinovillan käyttäjinä. Erällä äidillä oli todella positiiviset kokemukset merinovilla-asun vaikutuksesta lasten terveenä pysymiseen. Pikkuväki tykkää lumileikeistä niissä helposti kastutaan ja vilustutaan. Merinovillakin kastuu, mutta siinä se juju onkin, villa lämmittää märkänäkin ja näin lapsi ei vilustus. Turhat sairaspäivät on helppo välttää. Vielä kerran lämpimät kiitokset asiakkaillemme, niin messuilla kuin verkkokaupassamme.

 

TERVETULOA SEINÄJOEN JOULUMESSUILLE 21-22.12-2013

Olemme keskellä messualuetta Joulupukinpajan vieressä. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja  keskustelemaan kuinka voisimme auttaa sinua pukeutumisessa ja nauttimaan talvesta ilman vilua.

 

 

Lämpimin ja merinovillaisin terveisin, Antti Peltonen

 Active Arctic –yrittäjä

img_2543.jpg

1 kommentti . Avainsanat: Seinäjoen joulumarkkinat, Seinäjoen Joulumessut, lastenalusasut, seinäjoki, pukeutuminen, et palele, lämittää märkänäkin, 100%merinovilla-asu, suomalainen mitoitus,