Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

PARHAAT LAHJAT MUISTETAAN

Keskiviikko 8.7.2015 klo 13:01

merinolahja.jpgNyt  on vielä noin kuukausi  aikaa hankkia merinovilla todella  edullisesti, sillä merinovillan markkinahinta on noussut 25 %  dollarin kurssin nousun takia.  Hintamme tulevat  jatkossakin pysymään markkinoiden edullisimpina.  Woolmarkin korkea laatu  yhdistettynä meidän hinnoitteluun, niin saatte jatkossakin nauttia erinomaisesta  hinta-laatusuhteesta. Varaston täydennystä ja uutuus tuotteemme  ovat saatavilla elo-syyskuun aikana, esittelemme tuotteemme näillä sivuilla heti kun tuotteet saapuvat varastoomme.

Äärinmäisen positiivinen palaute  moottoripyöräilijöiltä, on lämmittänyt näin kylmänä kesänä kauppiasta. Merinovillan ylivertaisuus ajopuvun alla on tullut selviöksi monille tänä kesänä, lämmittää märkänä, ei haise ja on mukavan hengittävä helteellä. Taas on vanhankansan sanonta  huomattu todeksi: ”Mikä pitää kylmän, se on myös paras kuumallakin”

 

Muistathan että meidän vaatteissa ei ole tippaakaan keinokuitua, vaan 100% merinovillaa. Näin saat meiltä tuotteelle  ”HAJUTTOMUUSTAKUUN”. Puhdas villa hylkii likaa ja hiki menee läpi, näin tuote ei tule haisemaan koskaan meidän villan käsittely ohjeilla, jotka saat tilauksen mukana.

 

LAHJAHINALLA SAAT HANKKIA JA ERINOMAINEN LAHJAKSI ANTAA

Hyvää kesänjatkoa toivotellen merinovillakauppias  Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: moottoripyöräilyyn, toimii kuumalla, hajuttomuustakuu, lämmittää märkänä, edullinen, hajuton, kaikille keleille, kalastukseen

MP Messut Jyväskylä

Torstai 9.4.2015 klo 16:55

TERVETULOA MP- MESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN 11-12.4.2015

MENOSSA MUKANA MERINOVILLAKAUPPIAAT

MESSUTARJOUS KAHDET 30% SUKAT KYMPILLÄ  JA PALJON MUITA TARJOUKSIA.

mp_messut__a_a_jkl.jpg

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Meinovilla, kahdet 30%sukat kympillä, moottoripyöräilyyn,