Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Merinovillakauppa Kallaves messuilla 6-8.4.2018

Torstai 5.4.2018 klo 21:54

Merinovillakauppa kallavesimessuilla Kuopiohallissa 6-8.4.2018.Vesillä voi kastua, tulla kylmä tai kuuma. Merinovilla on luonnon oma ilmastointi. Tule tutustumaan, keskikäytävän päästä löydät merinovillakaupan. Merinot se kotimainen laatutuote.👍🇫🇮️👍

79_musta_2kpl_10e_tauluun.jpgmuhkea_uutuus.jpgpoolot.jpgkallavesi_pohjakartta_MERINOVILLAKAUPPA..jpgkallavesj_logo_nega_2017-450x113.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Merinovillakauppa kallavesimessuilla Kuopiohallissa 6-8.4.2018.Vesillä voi kastua, tulla kylmä tai kuuma. Merinovilla on luonnon oma ilmastointi. Tule tutustumaan, keskikäytävän päästä löydät merinovillakaupan. Merinot se kotimainen laatutuote.️

Metsästäjänsyyspaketti

Tiistai 26.9.2017 klo 20:47

Metsästäjänsyyspaketti

Tarjoamme nyt todella hyvän paketin metsästäjälle, uskomattoman edullisesti ja vielä kaupanpäälle kaksi metsästäjän tarpeisiin suunniteltua rosteri veitsiä. Tässä paketin tuotteet:

  1. Merinosilkkikerrastopaita
  2. Merinosilkkikerrastohousut
  3. Merinosilkkireisiboxerit
  4. Merinotuubihuivi
  5. Merinosilkkikauluri
  6. 70% Ohutmerinosukat
  7. 77% Pohjoisten Natojoukkojen sukka.
  8. Rosteriteräsveitsi setti kaupanpäälle (arvo 24.95)

 

Merinosilkkikerrasto on erinomainen siirtämään kosteutta pois iholta ja lämmittää märkänäkin. Näin et vilustu vaikka kastuisit, eikä tuote kutita missään olosuhteissa. Merinosilkin kestävyys on eduksi erävaatteiden alla. Pitkät boxerit ovat mahtavat alimpana lämmittämässä ja hengittämässä. Tupla haarakiila tuo suojaa ja lämpöä.

Merinosilkkikauluri suojaa niskaa ja hartioita kylmältä ja on todella miellyttävä pitää elastisuuden takia. Tästä on hyvä jatkaa tuubihuivilla jolla voi tarvittaessa suojella kasvoja ja päätä. Tämä yhdistelmä on parasta pään ja niskan alueen suojaa.

Kotimaiset 70%ohutmerinovillasukat ovat mahtavat kiristämättömät alussukat. Näiden päälle laitetaan tarvittaessa 77% Natojoukkojen luottosukat. Eipä tule varpaille kylmä. 77% Natosukkaa voi myös käyttää sellaisena, koska sukka on käsin harjattu sisältä, aivan kuin pumpulia laittaisi jalkaan.

Rosteriteräs veitsisetti kaupan päälle, sopii myös erinomaisesti keittiö hommiin. Kaikki tämä vain 155 euroa yhteensä. Tästä syksyn paras hankinta alusasuksi metsälle ja eränkäyntiin.

 

Täsmä vaatetusta iholta eteenpäin. Parhaat vaihtoehdot korkealaatuisista kotimaisista materiaaleista, todella edullisin hinnoin. Suurimpana vahvuutenamme on korkea laatu ja erinomainen kestävyys, vaikka materiaali on hyvin ohut,  on se mahtavan lämmin. Oikeilla vaatteille metsästys on nautittavampaa ja mieluisaa. Tästä olkaa hyvä.metsastajan_syksypaketti_NAISET-2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Täsmä vaatetusta iholta eteenpäin. Parhaat vaihtoehdot korkealaatuisista kotimaisista materiaaleista, todella edullisin hinnoin. Suurimpana vahvuutenamme on korkea laatu ja erinomainen kestävyys, vaikka materiaali on hyvin ohut, on se mahtavan lämmin. Oi

77% MUHKEA SUPERPESTYVILLASUKKA, TODELLA LÄMMIN JA LEPPONEN.

Tiistai 12.9.2017 klo 22:26

 TÄSSÄ ARMOTTOMAN LÄMMIN UUTUUS

Voi osallistua arvontaan Facebook sivuillamme: https://www.facebook.com/merinovillakauppa/

Oikea lämpötykki  viluisille jaloille.

 Korkealaatuisesta superpestystä huopumattomasta villasta. Käsinharjattu sisäpuoli tekee sukasta todella lämpöisen, ilmavan ja samalla hengittävän. Todella miellyttävä jalassa vaikka ilman alusukkaa.

Pohjoisten NATO- joukkojen luottosukka.  Sopii äärimmäisiin olosuhteisiin ja koviin pakkasiin.

77% superpestyä villaa, 20% polyamidia, 3% lycraa

väri: meleerattu vaaleanharmaanatosukka_lammin_uutuus.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: Oikea lämpötykki viluisille jaloille. Korkealaatuisesta superpestystä huopumattomasta villasta. Käsinharjattu sisäpuoli tekee sukasta todella lämpöisen, ilmavan ja samalla hengittävän. Todella miellyttävä jalassa vaikka ilman alusukkaa. Pohjoisten NATO

Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää

Maanantai 20.6.2016 klo 12:05 - Merinokauppias

Merinovilloissa on eroja niin kuin viineissäkin

Lukuisat asiakkaidemme palautteet kirvoittavat minut kirjoittamaan siitä, miten merinovilloissa on eroja.  Merinosta on tullut uusi taikasana kaikkeen ja kaikille ulkovaatteiden valmistajille. Yleensä muodostamme käsityksemme tuotteista ensikokemuksesta, mitä se sitten onkaan. Sanotaan, että ketju on niin hyvä kuin sen heikoin lenkki. Liian moni on kokenut puolivillaista ja/tai huono- ja heikkolaatuisempaa merinovillaa, ja muodostanut käsityksensä merinovillasta sen mukaan.  Tiedämme, mistä puhumme, sillä joudumme jatkuvasti paikkaamaan merinovillan mainetta tarjolla olevan heikomman laadun vuoksi. Meille on tullut selväksi, millainen laatu- ja tuote-etu North Outdoor -tuotteella, Woolmark- sertifikaatilla valmistetulla ja parhaasta australialaisesta laadusta kehrätyllä merinovillalla, saavutetaan. Tämä kannustaa meitä kauppiaina palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä merkkinä lienee asiakastyytyväisyys, joka on yli 99 %, ja reklamaatiot voidaan laskea yhden käden sormilla vuodessa.

Nyt, kun kissa on nostettu pöydälle ja häntä pystyyn, niin kerrotaan, mitä on tarjolla meidän asiakkaillemme. Niin kuin mainostamme, olemme myös opastamassa pukeutumisessa: Emme pelkästään myymässä. Testaajia on meillä laidasta laitaan: urheilijoita, eränkävijöitä, kalastajia, moottoripyöräilijöitä jne. Kaikki tietomme on käytettävissäsi: Voit tulla tapaamaan meitä messuille ja tapahtumiin. Ostaessasi verkkokaupastamme tai messuilta saatte hoito-ohjeen, jolla tuplaatte tuotteen käyttöiän ja näin saatte tuotteesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Tuotevastuumme: Koska tuotteemme on juuri niin hyviä kuin kerromme, on helppo luvata takuu tuotteille. Meiltä ostetuilla tuotteilla, ja meidän hoito-ohjeita noudattaen takaamme tuotteelle pidemmän käyttöiän. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen kestävyyteen tai tuotteen laatuun, kuulemme siitä mielellämme Teiltä suoraan. Näin voimme katsoa, onko tuote täyttänyt sille asetetut vaatimukset ja standardit. Olen myös varma siitä, että pääsemme yhteisymmärrykseen kiistanalaisista asioista. Annamme myös tuotteelle leikkisästi sanottuna ”hajuttomuustakuun”, sen takaa meidän hoito-ohjeemme sekä Woolmark-laatu.

Niin kuin alussa mainitsin, merinolaaduissa on eroja.  Yleisesti australialaista ja uusiseelantilaista villaa pidetään parhaana.  Paljon on myös tarinoita siitä, kuinka tuote paranee, kun siihen lisätään keinokuitua. Huonolaatuista villaa peitellään laittamalla polyesteriä alle ja villaa päälle. Jokainen voi tehdä kotonaan pikatestin: Laittamalla jätesäkin suoraan iholle ja villapaidan tämän päälle pohtien, mille olo tuntuu. Vielä hullummaksi soppa menee, kun tuotteen ilmoitetaan olevan 100 % merinovillaa, ja todellisuudessa se onkin 100 % polyesteriä. Kuulen merinovillakauppiaana näistä kokemuksista liian usein, ja tällaiset tapaukset ovat juuri niitä heikkoja lenkkejä, jotka muodostavat vääränlaisen kuvan laadukkaasta merinovillasta.

Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, mutta me seisomme tuotteidemme takana 100 %:sti! Teemme työtä antaumuksella laadukkaiden tuotteidemme eteen ja palvelemme Teitä niin hyvin kuin mahdollista.

 

Kesäisin terveisin,

Merinovillakauppiaanne

http://www.merinovillakauppa.fi/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Woolmark, North Outdoor, Merinovillakauppa, 100% merinovilla, korkea laatu

MIKSI MEILTÄ

Keskiviikko 9.9.2015 klo 1:02 - Merinovillakauppias

miksimeilta2.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lämmin, hengittää, venyy70%, ei kutita, reilumitoitus, hajuton, edistää pintaverenkiertoa, huikea hinta-laatusuhde

Tervetuloa pohjoisen erämessuille Ouluun 14-17.5.2015

Sunnuntai 10.5.2015 klo 21:35 - MERINOVILLAKAUPPIAS

TERVE TULOA OSATOLEMME  TEKEMÄÄN PARHAAT KAUPPASI OULUHALLISSA B19 OSASTO SAKON VIERESSÄ

Merinovilla viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä vaikka olisi kastunutkin. Meiltä ylivertainen hinta laatusuhde, ohjeilamme tuplaat merinovilla vaatteesi iän. Tule tutustumaan uskomattomaan "HAJUTTOMUUSTAKUUSEEN"

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT OSASTOLEMME MERINOVILLAKAUPPIAS ANTTI

arctic_logo_jpg.jpg-50.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: merinovilla, lämmittää kylmällä, viilentää helteellä, *50% alle kilpailija merkin, ylivertainen hinta-laatusude, oulun erämessut

Laadukkaasti edullinen

Tiistai 3.2.2015 klo 18:14 - Antti Peltonen

-50.png

Tuote Active-Arctic kilpailija 1 kilpailija 2
Paita 29,8 58 79
Housut 29,8 58 59
Sukat  9,9 14,5 19,9
Yhteensä 69,5 130,5 157,9
   
Säästösi kun ostat meiltä 61 Euroa 88,4 Euroa

Hinta vertailussa Suomen myydyimmät korkealaatuiset 100%merinovilla-alusvaatteet noin 210g/m ja yli 60%merinovillaa sisältävät sukat. Vertailu osoittaa selkeästi kuinka ylivertainen hintamme on kilpailija merkkeihin verrattuna.

*Lähde: merinovillaa myyvät verkkokauppat 3.2.2015

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: merinovilla, korkealaatuiset, merinovilla-alusvaatteet, ylivertainen hinta

Painetaan Villasella

Perjantai 17.1.2014 - Antti Peltonen

Painetaan villaisella. Villaisella painamisella mielletään asioiden unohtamista sellaisenaan, ilman selvityksiä ja tarkempia tutkimuksia. Olikohan sanonnan syynä se,  että villaisella painaminen ei maksanut mitään. Vanhankansan keino lievittää särkyä on painaa kipeää kohtaa villaisella neuleella. Jossain vaiheessa  vanhankansan neuvot heitettiin romukoppaan ja niitä pidettiin humpuukina. Viimeaikaiset kokemukseni on saanut minut miettimään uudelleen vanhankansan sanontoja ja villaa terveystuotteena.

 

Nykyään on paljon puhuttu  Suomessa D-vitamiinin saannin vähäisyydestä.  Vitamiinipillereiden sisältämä D3 – vitamiini on peräisin lampaan villasta. Vitamiinipillereiden  D-vitamiini eristetään villan lanoliinista.  D-vitamiini on hormonin kaltainen aine, jonka vaikutukset ihmiskehoon välittyvät  vitamiinireseptoreiden kautta. Ilmeisesti lanoliinin sisältämä D-vitamiini jää "vapautuvaan muotoon" merinovillaan? Reseptoreita on kaikissa soluissa ja myös iholla, D-vitamiinin esimuotoa muodostuu ihossa auringonvalon vaikutuksesta.

 

Merinovillavaatteita on käytetty paitsi kylmän ja lämmön eristämiseen, myös reumaattisten kipujen lievittämiseen. Merinovillan on todettu auttavan erilaisiin iho- ja nivelvaivoihin. Sairaaloissa kautta maailman käytetään villaa potilaille, jotka kärsivät mm. reumasta, ihottumasta ja allergioista. Villasta on hyviä kokemuksia pitkäaikaispotilaiden hoidossa: villa ehkäisee makuuhaavoja ja hoitaa ihoa. Voiko villalla olla myös vitamiinin omaisia tai hormonaalisia vaikutuksia?  Kannattaa uskoa ja kokeilla villaisia alusvaatteita öljyteollisten teknisten alusvaatteiden sijaan - joka tapauksessa!

 

Australialainen yliopisto Sydneyssä ja Woolmark ovat tutkimuksissaan tulleet siihen tulokseen, että merinovilla antaa parhaat yöunet. Merinovilla on todettu auttavan näissä tutkimuksissa muun muassa reumatismiin, allergioihin, astmaan, levottomiin jalkoihin sekä lihasten ja nivelten jäykkyyteen. Monet tutkimukset ovat osoittaneet merinovillan parantavan elämänlaatuasi. Käytä myös pyjamana, niin saat sellaisen yöunen ja levon jota et ole kokenut.

Nyt on talven pakkaset ja viimat vihmovat,  kun lähdet ulos muista ”painaa villaisella” ettei tule kipuja.

 

Kivun lievitystä toivottaa Active-Arctic Yrittäjä Antti Peltonen

active_arctic_vanhukset_pitaa_hauskaa.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: reuma, ihottuma, allergia, parhaat yö unet, levottomat jalat, parempi elämänlaatu, hoitaa ihoa, nivelvaivat, d3 vitamiini on peräisin lampaan villasta

Tervetuloa

Sunnuntai 1.12.2013 klo 14:30 - antti

kreikka_nasun_geraani_321.jpg 

Olet lämpimästi tervetullut sivuilemme

 

Joskus muutokset tapahtuvat nopeasti. Meille vuosi 2013 on ollut suurten muutosten aikaa. Yrityksemme tuotantosuunta muuttui radikaalisti. Olen aina työskennellyt elintarvikealalla, joko tuottaen tai tarjoten ruokaa. Nytkin jatkamme maataloutta luomukasvinviljelytilana, mutta uutena tuotteena tulevat merinovilla-asusteet. Australialainen pitkäkuituinen merinovilla on ihmeellinen tuote ja siitä haluaisin kertoa teille. 

Kuulin ensimmäistä kertaa merinovillasta muutama vuosi sitten. Eräs kaverini kertoi, että on olemassa villa, joka ei kutita. Minulle, jolla on atooppinen iho jo pelkkä sana ”villa” saa kutittamaan. Ensikosketukseni merinovillaan oli kovin ennakko luuloinen, fiilis oli kuin olisi pitänyt silittänyt vihaista koiraa. Oli hämmästyttävää todeta, että on olemassa villa, joka on kuin silkkiä ja ei kutita lainkaan. Merinovillassa on villan huippu ominaisuudet ilman haittavaikutusta.Kestävyydestä kertonee jotain,pesin kerran vahingossa merinovilla asusteeni 60 asteessa työvaatteeni kanssa. Ajattelin, että nyt tuli nuken vaatteita, mutta yllätyksekseni huomasin että merinovillavaatteet olivat ihan ok. Emme missään nimessä suosittele tekemään näin, vaan pese merinovilla-asusteesi koneella villaohjelmalla 30-40 astetta. On hyvä myös muistaa, että haihtuvuutensa ansiosta tuuletus riittää yleensä käytön jälkeen.

Ehkäpä yksi hämmästyttävimmistä omista merinovillakokemuksista sattui 2011 talvella. Oli talven kova pakkasjakso pakkasta reilut -25. Menin pesemään sisätiloihin painepesurilla koneita ja kastelin itseni siinä huolella, ajattelin että nyt pitää pikemmin mennä vaihtamaan vaatteet. Unohdin siinä työn touhussa mennä vaihtamaan vaatteita ja lähdin ulos hommiin. Hetken työskenneltyä ulkona havahduin kun haalarini olivat ihan jäässä. Ensimmäisenä tuli mieleen että olen palelluttanut jalkani ja niissä ei ole tuntoa, käsin kokeilin jalkojani ja totesin kaikki on ihan ok. Menin välittömästi sisälle totesin jalkani olevan hieman nihkeät ja samoin merinovilla-asu, mutten ollut kylmettänyt itseäni.Totesin,että onpa ihme tuote,kun lämmittää kosteanakin.

Tuotteemme on North Outhdoorin merinovilla-asu, joka on valmistettu parhaasta australialaisesta merinolampaan villasta. Valmistaja on Wolmark, joka on suurin villanvalmistaja maailmassa ja tunnettu korkeasta laadustaan. Minulla on muutaman vuoden kokemus North Outdoorin merinovillasta ja olen hyvin vakuuttunut sen laadusta. Olen iloinen kun olen päässyt mukaan tarjoamaan hyvää oloa liikkujille ja luonnosta nauttijoille. Tutustu tarjontaamme, olen varma ettei hintakaan jätä kylmäksi.

 

 Lämpimin ja merinovillaisin terveisin, Antti Peltonen

 Active Arctic –yrittäjä

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lämpimästi, merinovilla, villa, huippu, konepesu, wolmark, kylmettynyt, laatu, activearctic, north outhdoor, luonto, nautiskelija, ei kutita, fiilis, hinta