Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

LÄMMIN KIITOS

Torstai 12.10.2017 klo 13:10 - Asiakkaat, testaajat ja kauppiaat

Kyllä tämä nöyräksi vetää.

Lämmin kiitos.

 Kotimaiset Merinot uutuus tuotteet on otettu erinomaisesti vastaan. Tässä joitain kommentteja asiakkailta ja testaajilta. Tälläinen palaute kyllä lämmittää kaupiaan sydäntä.

*Olen käyttänyt monen merkkisiä merinovilloja ja luulin jo löytäneeni parhaan, mutta erehdyin. Tämä uusi Merinot kerrasto on aivan loistava, todella lepponen päällä ja joustaa ihan mahottomasti. Eikä tule sitä nyppyä niin herkästi, tällä kehtaa mennä vaikka kyläilee. Minä pysyn jatkossa näissä (testaaja).

*Voi kun ihanaa silkinpehmeää ja vielä kotimaista. Minä ostan aina vain kotimaista, tilaan jatkossakin merinovillakaupasta.

* Ostin 80% ne froteepohjaiset sukat, voin eka harkkojen jälkeen sanoa, että muita en luistimiin enää laita.

* Ostin kaikkia kolmea uutuus sukka yhden kappaleen, kun kauppias niin vakuutti ettei resori paina. No ei tule minkään laista jälkeä sääreen. Kaikki on miellyttäviä pitää, mutta muhkusukka on mahtisukka, minä pidän niitä öisinkin.

*Käsittämättömän luja merinotuote. Mulla tahtoo merinot pärstöä kuukaudessa. Nyt muutaman kuukauden kokemuksella T-paidasta harmaasta, tämähän kestää kuin keinokuitu, on tuo silkki ihme aine. Noin pieni määrä muuttaa tuotteen kestävyyttä noin paljon. Oon vaan tuletellut paitaa hikilenkin jälkeen ja ei ota hajuja itteensä, oikea supertuote, suosittelen. (testaaja)

 

*Onpa edullinen ja Suomessa vielä tehty.

*Hyvä palvelu ja nopeat toimitukset, olen  merinovillakaupan vakio asiakas.

* Kiitos ihanasta kotimaisesta tuotteesta.

*Käytän 70% ohutmerinovillasukka luistimissa, todellakin ohut ja lämmin. Tykkäsin kovasti.

*Vihdoinkin pitkälahkeisia merinoboksereita, voi kiitos, on näitä kaivattu.

*Todella mukavat sukat pitää ja eikä pyöri jalassa, eikä kiristä lainkaan. Näitä tilaan jatkossakin.

*Siirryin kalliista Norjalaisesta #######  Merinot kerrastoon. En voi käsittää miten ulkolainen kalliimpi tuote voi olla noin paljon HUONOMPI #####LE.  Ärsyttää oikein kun oon moista joskus hankkinu. Miten paljon voi monen laatuista merinovilla vaatteita olla olemassa. Tää Merinot on mun juttu, kannattaa kokeilla, olen pitänyt kovasti.

* Kuvat on vanhanaikaisia, mutta tuotteet on hyviä.

* Otin tuon mettäjästän paketin, tein mielestäni hyvät kaupat. Oli mukava mettä reissu ei tullut kuuma, eikä kylmä. Puukotkin näyttää hyvältä, pitää testailla kun saada hirvi nurin.

* Olen ollut vuosia merinovillakaupan asiakas. Meidän perheessä kaikki käyttää merinovilloja ja olemme tyytyväisiä tuotteisiin, myös nämä uutuudet tuntuu todella  hyviltä, jotenkin vieläkin pehmeämmältä. Tilaan yleensä reilusti ja olen saanut pikkusia kaupantekijäisiä.  Ihan minun suosikkiverkkokauppa.

Kiitos kaikille palautteesta ja tilauksista. Olemme täällä teitä palvelemassa, niin kuin vaan osaamme.

Reipasta talven odotusta toivottelee merinovillakauppiaat Marjut, Antti, Jari ja testiryhmä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lämmin kiitos. Kotimaiset Merinot uutuus tuotteet on otettu erinomaisesti vastaan. Tässä joitain kommentteja asiakkailta ja testaajilta. Tälläinen palaute kyllä lämmittää kaupiaan sydäntä. *Olen käyttänyt monen merkkisiä merinovilloja ja luulin jo löytän

Metsästäjänsyyspaketti

Tiistai 26.9.2017 klo 20:47

Metsästäjänsyyspaketti

Tarjoamme nyt todella hyvän paketin metsästäjälle, uskomattoman edullisesti ja vielä kaupanpäälle kaksi metsästäjän tarpeisiin suunniteltua rosteri veitsiä. Tässä paketin tuotteet:

  1. Merinosilkkikerrastopaita
  2. Merinosilkkikerrastohousut
  3. Merinosilkkireisiboxerit
  4. Merinotuubihuivi
  5. Merinosilkkikauluri
  6. 70% Ohutmerinosukat
  7. 77% Pohjoisten Natojoukkojen sukka.
  8. Rosteriteräsveitsi setti kaupanpäälle (arvo 24.95)

 

Merinosilkkikerrasto on erinomainen siirtämään kosteutta pois iholta ja lämmittää märkänäkin. Näin et vilustu vaikka kastuisit, eikä tuote kutita missään olosuhteissa. Merinosilkin kestävyys on eduksi erävaatteiden alla. Pitkät boxerit ovat mahtavat alimpana lämmittämässä ja hengittämässä. Tupla haarakiila tuo suojaa ja lämpöä.

Merinosilkkikauluri suojaa niskaa ja hartioita kylmältä ja on todella miellyttävä pitää elastisuuden takia. Tästä on hyvä jatkaa tuubihuivilla jolla voi tarvittaessa suojella kasvoja ja päätä. Tämä yhdistelmä on parasta pään ja niskan alueen suojaa.

Kotimaiset 70%ohutmerinovillasukat ovat mahtavat kiristämättömät alussukat. Näiden päälle laitetaan tarvittaessa 77% Natojoukkojen luottosukat. Eipä tule varpaille kylmä. 77% Natosukkaa voi myös käyttää sellaisena, koska sukka on käsin harjattu sisältä, aivan kuin pumpulia laittaisi jalkaan.

Rosteriteräs veitsisetti kaupan päälle, sopii myös erinomaisesti keittiö hommiin. Kaikki tämä vain 155 euroa yhteensä. Tästä syksyn paras hankinta alusasuksi metsälle ja eränkäyntiin.

 

Täsmä vaatetusta iholta eteenpäin. Parhaat vaihtoehdot korkealaatuisista kotimaisista materiaaleista, todella edullisin hinnoin. Suurimpana vahvuutenamme on korkea laatu ja erinomainen kestävyys, vaikka materiaali on hyvin ohut,  on se mahtavan lämmin. Oikeilla vaatteille metsästys on nautittavampaa ja mieluisaa. Tästä olkaa hyvä.metsastajan_syksypaketti_NAISET-2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Täsmä vaatetusta iholta eteenpäin. Parhaat vaihtoehdot korkealaatuisista kotimaisista materiaaleista, todella edullisin hinnoin. Suurimpana vahvuutenamme on korkea laatu ja erinomainen kestävyys, vaikka materiaali on hyvin ohut, on se mahtavan lämmin. Oi

MIKSI MEILTÄ

Keskiviikko 9.9.2015 klo 1:02 - Merinovillakauppias

miksimeilta2.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lämmin, hengittää, venyy70%, ei kutita, reilumitoitus, hajuton, edistää pintaverenkiertoa, huikea hinta-laatusuhde

Hyvää Joulua

Tiistai 24.12.2013 - Antti Peltonen

merinovilla_lammas.pngKiitos Seinäjoen asiakkaat ja Hyvää joulua kaikille

Mukava oli Seinäjoen joulumessuilla areenassa jutella siitä mitä voimme tarjota talven suojaksi. Vaikka säät eivät ole kovin talviset, ovat kosteat ja tuuliset säät monesti kylmempiä kuin pakkaskelit. Näillä keleillä on hyvä laittaa tuulen ja veden pitävää materiaalia merinovillan päälle.

 

Lämmin kiitos teille kuluneesta vuodesta ja toivotamme miellyttäviä hetkiä tuotteidemme parissa. Niin monet joulupukin apulaiset ovat vierailleet verkkokaupassamme ja joulumessuilla, että lämpöisiä yllätyksiä on luvassa tänä jouluna monille.

 

Hyvää joulua täältä lumisesta keskisuomesta toivottaa Active Arctic team.

 

Antti Peltonen

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hyvää Joulua, lämmin kiitos, active arctic, mukavia yllätyksiä