Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

SYNTTÄRI TARJOUKSET

Perjantai 5.12.2014 klo 12:26 - Antti Peltonen

 

images6.jpgarctic_logo_jpg.jpg

                 1- vuotias merinovillakauppa onnittelee 97 vuotiasta Suomea 6.12.2014.

Ensimmäinen vuotemme on ollut meille menestys. Kun huomioi tämän ajan, voidaan sanoa erinomainen. Lämmin kiitos kuuluu teille asiakkaamme. Tuotteemme ylivertainen hinta-laatu -suhde on vakuuttanut asiakkaamme. Ilolla olemme saaneet ottaa vastaan teidän huikean palautteen: on kiva myydä tuotetta, joka saa käyttäjän näin tyytyväiseksi. Suomalaisille suunniteltu tuote on mitoitettu juuri meikäläisille, ja mikä parasta kaikki vaatteemme ovat 100 % luonnontuotetta, merinovillaa. Ekologisuus on tuotteissamme huipussaan: Luonnossa hajoavat värit ja paketit yhdistettynä merinovillan ominaisuuteen. Puhdistuu tuulettamalla on omaa luokkaansa.

 

Nuorisosta seniori-ikäisiin ovat löytäneet tuotteemme todella hyvin, mutta lapset ja vanhukset ovat jääneet paitsioon. Lapsien tarpeista voitte lukea tästä: http://www.active-arctic.com/8. Vanhuksien ja kipeiden paikkojen hoitoon ei aina tarvitse turvautua lääkkeisiin. Merinovillalla on uskomaton vaikutus elämänlaatuun silloinkin, kun kolotusta ja kipuja. Merinovillaan terveystuotteena voit tutustua täältä: http://www.active-arctic.com/11.

tuubihuibi_n1.jpg

Itsenäisyyspäivän ja 1-vuotissynttärin kunniaksi tarjoamme 6.12.2014 syksyn kysytyimmän tuotteen, mustan tuubihuivin, kaupanpäälle jokaiseen yli 50 eurontilaukseen. Tämä tarjous on siis voimassa vain itsenäisyyspäivän.

Kiitos kuluneesta vuodesta Hyvä Asiakas ja olet aina lämpimästi tervetullut kauppaamme!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: itsenäisyyspäivä, suomalainen mitoitus, kolotukseen, kipuihin, 100% luonnontuote, merinovillaa, tuubihuivi, eglooginen,