Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

NYT 100% MERINOVILLAPIPOT MERINOVILLAKAUPASSA

Torstai 5.10.2017 klo 19:52

Meiltä on usein pyydetty ohutta 100% merinovillapipoa, jonka taittamalla saa paksuksi, eli riittävän pitkä, muttei liian pitkä. Hintakaan ei saisi olla este kaupalle ja jos se vielä olisi kotimainen. No, huh huh, mitä toiveita. No merinovillakauppa vastasi toiveisiin ja nyt se on tarjolla jälleen uskomattomaan avajais tarjoukseen. 380g/m2  100% merinovillapipo MERINOT, siis kotimainenkin vielä. Tämä huippu tuote 2-3 kertaa alle kilpailijoiden hinnan. Siis meidän TARJOUSHINTA 14,95 ( meidän norm. ovh 19,95)

Toimii ympärivuotuisessa käytössä uskomattoman hengittävyyden ansiosta.

Merinovillakaupassa säästät selvää rahaa ja tuet kotimaista työtä.

 Täältä olkaa hyvä: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=5/63492PIPOT.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Meiltä on usein pyydetty ohutta 100% merinovillapipoa, jonka taittamalla saa paksuksi, eli riittävän pitkä, muttei liian pitkä. Hintakaan ei saisi olla este kaupalle ja jos se vielä olisi kotimainen. No, huh huh, mitä toiveita. No merinovillakauppa vastas

OIKEAN TUOTTEEN VALINTA ON HELPPOA, KUN TUNNUSTAA FAKTAT.

Perjantai 29.9.2017 klo 10:20

 

VAROITUS *** VAROITUS *** VAROITUS

Onpa markkinoilla käsittämättömiä ns. merinovillatuotteita tuotteita tarjolla, huh huh. 100% merinovillaa ja 100% polyesteriä, eikä siinä kaikki, ne on laitettu kaiken kukkuraksi vielä väärin päin. Alle on laitettu 100% Polyesteri ja päälle 100% merinovilla.

Tässä pieni yhtälö: Polyesteri = muovia + hengittää 1%. Merino + Silkki = 100% luonnonkuitu hengittää 30-40%.

Eli käsi ylös joka lähtee ulos sadetakki alla ja villapaita päällä.

Kyllä tänä päivänä pitää olla jokin vastuu myyjälläkin mitä asiakkaille tarjoaa ja asiakkaan kannattaa tutustua mitä materiaali tuote oikeasti on.

Meillä on kaikissa vaateissa 100% luonnonkuitu, joko 100% merinoa tai 85%merinoa ja 15% silkkiä. Vain sukissa on pakko käyttää keinokuituja, mutta niissäkin kaikissa vähintään 70% merinoa, jotta sukka kestäisi enemmän kuin päivän.

Kotimaisin laadukkain terveisin merinovillakauppias AnttiROOPE2HYVA-3.jpg

Roope tietä mikä on parasta. "MERINOT"

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: VAROITUS *** VAROITUS *** VAROITUS Onpa markkinoilla käsittämättömiä ns. merinovillatuotteita tuotteita tarjolla, huh huh. 100% merinovillaa ja 100% polyesteriä, eikä siinä kaikki, ne on laitettu kaiken kukkuraksi vielä väärin päin. Alle on laitettu 100%