Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Uutuudet

Tiistai 9.9.2014 klo 22:49 - Antti Peltonen

Uutta näköpiirissä

 

Syksy jatkuu mukavan lämpimänä, mutta talvi on tulossa, mutta onneksi apuun tulevat myös  meidän merinovilla uutuudet.

Ohut merinovillasukka, 60% villaa, sopii mainiosti työ- ja vapaa-ajankäyttöön. Sukka pitää jalan lämpimänä ja kuivana olematta silti hiostava. Samoin ohut merinovillainen T-paita. Musta pyöreäaukkoinen miehille ja fuksianpunainen v-aukkoinen naisille.

active_T-paita_naisten_FUKSIA-uutuus.jpg            T-paita_miesten_uutuus2014.jpg

          Naisille on tullut, 260 g/m2 fuksianpunainen poolo  

     arctic_polo_fuchsia_uutuusleima.jpg                                                                                  

Myös monikäyttöinen tuubihuivi on syksyn uutuuksiamme, siitä on helppo muokata myös erityyppisiä päähineitä. Tuubit ovat mustia tai fuksianpunaisia.  

  unnamed1.jpg

Ehkä odotetuin uutuutemme on kypärämyssy ” ACTIVE BALACLAVA”. Aikuisille ja lapsille värinä musta. Vihdoinkin voimme tarjota asiakkaillemme  tämän niin kysytyn tuotteen.

unnamed3.jpg

Nämä tuotteet ovat taactive_balaclava_kids12.jpgrjolla verkkokaupastamme viimeistään 17.9.2014 lähtien ja samalla täydentyy varastomme vihdoinkin muistakin tuotteista.

Tuotteemme ovat edelleen Woolmarkin huippulaatuista merinovilla. Sukista ylöspäin 100% merinovillaa, ei mitään petollisia seoksia. Tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa edelleen tuttu ja turvallinen North Outhdoor / Wallenius trade OY.

Näillä eväillä pystymme tarjoamaan teille tuotteet todella edullisella hinnalla. Enää ei ole mitään syytä kärsiä keinokuiduissa, kun 100% merinovilla asuja saa lähes samaan hintaan.

Tule tutustu ja ihastu! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse sinua askarruttavissa kysymyksissä, me olemme täällä palvelemassa juuri sinua.

Miellyttävin villaterveisin Active-Arctic  kauppias Antti Peltonen

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: , merinovillakauppa, edullisella hinnalla, balaclava, kypärämyssy, hotpinkki, hotpinkki tuubikauluri, talvi, merinovilla uutuudet, merinovillasukka 60%, merinovilla, T-paita, merinovilla T-paita, fuksianpunainen, fuksianpunainen T-paita, fuksianpunainen poolo,