Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

MIKSI MEILTÄ

Keskiviikko 9.9.2015 klo 1:02 - Merinovillakauppias

miksimeilta2.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lämmin, hengittää, venyy70%, ei kutita, reilumitoitus, hajuton, edistää pintaverenkiertoa, huikea hinta-laatusuhde

Helsingin messut

Lauantai 11.10.2014 klo 23:54

I LOVE ME  2014 HELSINGIN MESSUKESKUS

Avaamme messukauden Helsingissä I LOVE ME 2014-messuilla. Toivotamme kaikki tervetulleeksi meidän osastolle. Luonnollisesti osaston keskelle, D7 paikalle. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja messupaketteihimme.

Tarjoamme tapamme mukaan North Outhdoor tuotteita koko malliston mukaan. Tule toteamaan  tuotteidemme korkea laatu ja uskomattomat hinnat. 100%:set merinovilla vaatteet ovat luonnon oma älykuitu, terveellinen ja ekologinen vaihtoehto.

merinolammas_etusivu.png

   

 Tässä on tyypillinen merinolammas . Villa on pitkäkuituista toisin kuin perinteinen lampaanvilla, tämä ei kutita lainkaan. Hoitaa ihoasi ja hellii kipeitä paikkojasi. Tietysti villamme on ” No mullesing tiloilta”

Olet lämpimästi tervetullut parantamaan oloasi.

Terveisin merinovilla kauppias Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: merinovilla, no mullesing, north outhdoor, ei kutita, pitkäkuituinenvilla, hoitaa ihoasi, hellii kipeitäpaikkoja, i love me, messut , helsinki, terveellinen, ekloginen, merinolammas

Tervetuloa

Sunnuntai 1.12.2013 klo 14:30 - antti

kreikka_nasun_geraani_321.jpg 

Olet lämpimästi tervetullut sivuilemme

 

Joskus muutokset tapahtuvat nopeasti. Meille vuosi 2013 on ollut suurten muutosten aikaa. Yrityksemme tuotantosuunta muuttui radikaalisti. Olen aina työskennellyt elintarvikealalla, joko tuottaen tai tarjoten ruokaa. Nytkin jatkamme maataloutta luomukasvinviljelytilana, mutta uutena tuotteena tulevat merinovilla-asusteet. Australialainen pitkäkuituinen merinovilla on ihmeellinen tuote ja siitä haluaisin kertoa teille. 

Kuulin ensimmäistä kertaa merinovillasta muutama vuosi sitten. Eräs kaverini kertoi, että on olemassa villa, joka ei kutita. Minulle, jolla on atooppinen iho jo pelkkä sana ”villa” saa kutittamaan. Ensikosketukseni merinovillaan oli kovin ennakko luuloinen, fiilis oli kuin olisi pitänyt silittänyt vihaista koiraa. Oli hämmästyttävää todeta, että on olemassa villa, joka on kuin silkkiä ja ei kutita lainkaan. Merinovillassa on villan huippu ominaisuudet ilman haittavaikutusta.Kestävyydestä kertonee jotain,pesin kerran vahingossa merinovilla asusteeni 60 asteessa työvaatteeni kanssa. Ajattelin, että nyt tuli nuken vaatteita, mutta yllätyksekseni huomasin että merinovillavaatteet olivat ihan ok. Emme missään nimessä suosittele tekemään näin, vaan pese merinovilla-asusteesi koneella villaohjelmalla 30-40 astetta. On hyvä myös muistaa, että haihtuvuutensa ansiosta tuuletus riittää yleensä käytön jälkeen.

Ehkäpä yksi hämmästyttävimmistä omista merinovillakokemuksista sattui 2011 talvella. Oli talven kova pakkasjakso pakkasta reilut -25. Menin pesemään sisätiloihin painepesurilla koneita ja kastelin itseni siinä huolella, ajattelin että nyt pitää pikemmin mennä vaihtamaan vaatteet. Unohdin siinä työn touhussa mennä vaihtamaan vaatteita ja lähdin ulos hommiin. Hetken työskenneltyä ulkona havahduin kun haalarini olivat ihan jäässä. Ensimmäisenä tuli mieleen että olen palelluttanut jalkani ja niissä ei ole tuntoa, käsin kokeilin jalkojani ja totesin kaikki on ihan ok. Menin välittömästi sisälle totesin jalkani olevan hieman nihkeät ja samoin merinovilla-asu, mutten ollut kylmettänyt itseäni.Totesin,että onpa ihme tuote,kun lämmittää kosteanakin.

Tuotteemme on North Outhdoorin merinovilla-asu, joka on valmistettu parhaasta australialaisesta merinolampaan villasta. Valmistaja on Wolmark, joka on suurin villanvalmistaja maailmassa ja tunnettu korkeasta laadustaan. Minulla on muutaman vuoden kokemus North Outdoorin merinovillasta ja olen hyvin vakuuttunut sen laadusta. Olen iloinen kun olen päässyt mukaan tarjoamaan hyvää oloa liikkujille ja luonnosta nauttijoille. Tutustu tarjontaamme, olen varma ettei hintakaan jätä kylmäksi.

 

 Lämpimin ja merinovillaisin terveisin, Antti Peltonen

 Active Arctic –yrittäjä

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lämpimästi, merinovilla, villa, huippu, konepesu, wolmark, kylmettynyt, laatu, activearctic, north outhdoor, luonto, nautiskelija, ei kutita, fiilis, hinta