Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Lisää pooloja ja välihousuja verkkokauppaan

Maanantai 15.1.2018 klo 22:10

SAIMME LISÄÄ POOLOJA JA VÄLIHOUSUJA

Nyt Poolot mustana, farkunsinisenä, fuksiana ja joitain harmaana.

Tästä kauppaan: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=3/

poolot.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nyt Poolot mustana, farkunsinisenä, fuksiana ja joitain harmaana.

Osta, jaa ja tykkää. Voit voittaa Poolopaidan

Tiistai 7.2.2017 klo 15:43 - Terveisin merinovillakauppias

Käy tykkäämässä Facebook sivuistamme ja voita upea poolopaita. Kaikki 7.2-7.3 aikana tilanneet ovat myös mukana. https://www.facebook.com/merinovillakauppa/

JAA, TYKKÄÄ SIVUISTAMME JA ENNEN KAIKKEA VOITA. Upea merinovillapoolo
mahtava suoja kylmää, kosteutta ja viimaa vastaan. Soveltuu
hengittävyyden ansiosta ympärivuotiseen käyttöön. Väliasu on myös paras
yöasu pitäen tasasen lämmön olematta tukala. Arvomme poolo
paidan 7.3.2017 mennessä osallistuneiden kesken, julkistamme voittajan
tämän jälkeen. Tästä lisää tietoa väliasuistamme:http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=3/b Facebook ei ole mukana tässä.poolot_meri_333.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: JAA, TYKKÄÄ SIVUISTAMME JA ENNEN KAIKKEA VOITA. Upea merinovillapoolo mahtava suoja kylmää, kosteutta ja viimaa vastaan. Soveltuu hengittävyyden ansiosta ympärivuotiseen käyttöön. Väliasu on myös paras yöasu pitäen tasasen lämmön kokoajan olematta tukala.

Varastoja ladataan

Perjantai 14.10.2016 klo 13:01 - Kauppias

merinovilla_lammas.pngSyksy yllätti villahousukauppiaan kylmyydellään

 

Normaali kylmempi lokakuu on tyhjentänyt melko lailla meidän aluskerrasto varastoja. Ei hätiä mitään, villalaiva saapuu satamaan lähipäivinä ja kauppa pullistelee taas kohta korkealaatuisia merinokerrastoja. Mikäli olet vilukissa tai liikut rauhallisesti silloin on oiva valinta väliasukerrasto. Se 260g/m2 vahva ja on huomattavasti kerrastoa lämpöisempi. Siitä voi valita vaikka hieman reilumman koon, kun se ajan kanssa hieman kutistuu, koska se on kangas, eikä neule niin kuin aluskerrasto. Hengittävyys on silti huippuluokka ja tuotehan on 100% merinovillaa ja erittäin sileä ja mukava päällä. Tästä voit käydä ostelemaan parasta lämpö syksyyn.

VÄLIASUT:  http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=3/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: merinoväliasu, poolo, välihousu

Tajouksille lisäaikaa 15.4 saakka

Keskiviikko 30.3.2016 - Merinovillakauppias

Kerraston ja väliasukerraston ostajalle sukat kaupan päälle on voimassa maaliskuun loppuun saakka. Saamme täydennystä puuttuviin kerrasto kokoihin ja myös kypärämyssyjä tulee 23.3 mennessä. Hanki nyt talviedun voimassa oloaikana, jo syksyä varten.

Pahoittelemme toimituksen myöhästymistä. Varaston täydennys on meillä 1.4 mennessä ja tarjous kamppanja jatkuu 15.4.2016 saakka. NYT TAAS SAA LÄHES KAIKKIA KOKOJA. Olkaa hyvät, nyt alkaa talvikamppanjan kaksi viimeistä viikkoa 15.4.2016 saakka.poolo_naiset.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: merinovilla tarjoukset, merinovilla kerrasto, merinovilla väliasukerrasto, merinovillakaupan tarjoukset, sukat kaupan päälle, sukat 0 euroa kerraston ostajalle, villasukat, poolopaita, välihousur, kerrastopaita, alushousut

Hiihtolomalle huippu varustein

Maanantai 15.2.2016 klo 19:52 - Kauppias

NYT_ON_HALPAA_33.jpg

Merinovillakauppa toivottaa hyvää hiihtolomaa näiden huikeiden tarjousten myötä. Hanki vaikka molemmat . ” NYT ON HALPAA”.  Tarjoamme  korkealaatuisia 100% merinovilla-asuja . Merkkimme  on North Outhdoor laatua, maaliman suuriman villatalon  Woolmarkin valmistama. Kotimainen merinovillakauppa palvelee sinua myyden ja opastaen oikeaan pukeutumiseen.  Voit hyödyntää Klarnan tarjoamia joustavia maksutapoja.

 Nautinnollista hiihtolomaa ja oikein mukavia hetkiä tuotteemme parissa toivottelee merinovillakauppias Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiihtoloma, merinovilla, 100% merinovilla, poolo, välihousu, 30%sukat, 70%sukat, aluspaita, alushousut, nyt on halpaa, merinovilla alusvaateet, merinovillapaita, merinovillahousut, merinovillasukat

Active-Arctic paketti

Tiistai 6.10.2015 klo 23:04 - Merinovillakauppias

Talvi tekee tuloaan ja meidän on aika antaa lääkkeet kylmää vastaan. Active-Arctic paketti on tarkoitettu äärinmäisiin olosuhteisiin hyvän kuorikerroksen alle. Taistelusulkeltajat ovat todennut tämän paketin parhaaksi passiiviseksi lämmitimeksi äärinmäisissä olosuhteissa. Ideana on toteuttaa täydellinen merinovillakerrospukeutuminen saavuttaen vyötärönseudulla jopa yli 1300mg/m2. Kerrokset ovat ohuita ja mitä enemmän kerroksia sen enemmän ilmaa merinovillan mukana lämpöä sitomassa. Silti vaatteet eivät ole kuin muutaman millin vahvuiset, näin voit liikkua ja työskennellä kuin kevyestikkin pukeutuen. Katso tästä mallista lisää täältä.http://www.active-arctic.com/kerrospukeutuminen

Tarjouksemme on uskomaton,meidän huippu edullisten hintojen lisäksi anamme tästä 13-tuotteen paketista 2 ilmaiseksi, tuubihuivin ja pipon. Koska meidän käyttämämme sivusto ei taitu järkevästi näin laajaan pakettiin, on meidän meneteltävä seuraavasti.

1. Valitse 11 tuotetta verkkokaupastamme Poolo,välihousu,boxerit,t-paita,aluspaita,alushousut, 60% sukat,70%sukat,90%sukat,kypärähuppu ja sormikkaat.

2. Tilaat ja maksat normaalisti. Otat sähköpostilla yhteyttä ja kerrot haluamasi pipon ja tuubihuivin värin, niin me kuittaamme teille tilauksen myös sähköpostitse. Tässä linkki sivulle, ota yhteyttä kohdasta voit laittaa meille säköpostiahttp://www.active-arctic.com/2

Pahoittelen monimutkaisuutta, mutta hankinta on varmasti vaivan arvoinen. Tartu meidän hulluihin hintoihin ja korkeaan laatuun. Vastaava paketti kilpailija merkillä maksaa helposti yli 500 euroa ja tuskin on yhtä laadukas. Tarjous on voimassa toistaisesti, hoida nyt lämmitys kuntoon.

ps. Klarnalla voi maksaa osamaksulla tai sirtää lasku muutamalla kuukaudella edullisesti

1

Poolopaita

59,8

2

Välihousut

59,8

3

Aluspaita

34,8

4

Alushousut

34,8

5

T-paita

29,8

6

Boxerit

29,8

7

Kypärähuppu

14,9

8

Sukat 90%

12,9

9

Sukat 70%

9,9

10

Sukat 60%

5,9

11

Sormikkaat

9,9

12

Pipo

kaupanpäälle

0

ilmoita väri

13

Tuubihuivi

kaupanpäälle

0

ilmoita väri

yht

302,3

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Poolo, välihousu, boxerit, t-paita, aluspaita, alushousut, 60% sukat, 70%sukat, 90%sukat, kypärähuppu, sormikkaat, pipo, tuubihuivi

Kaikille keleille.

Maanantai 19.1.2015 klo 14:34 - Antti Peltonen

Säät vaihtelevat, kylmää vastaan on aina samat lääkkeet, Merinovilla.

 

Tämä talvi näyttää huomattavasti viime talvea kovemmalta: siitä kertoo jo välihousujen ja poolon menekki. Vielä on jäljellä väliasuja, muttei niitä riitä pitkään kovan menekin vuoksi. Kerrastoja on paremmin tarjolla yleisimmissä koossa. Kannattaa varautua hiihtolomiin ajoissa lämpimin vaatein. Väliasujen loppuessa voi aluskerrastoa käyttää myös tuplana: näin saatu 420 g/m2 on varsin lämmin yhdistelmä. Muistakaa käsitellä villaa oikein, niin hyötykin on pitkäikäinen. Pesua harvemmin ja tuuletus vain käytön jälkeen.

Meiltä on kyselty tapahtumia, missä liikumme kevään aikana. Harkinnassa on muutamia kelkkatapahtumia, erämessuja ja ehkä hiihtotapahtumiakin. Ilmoittelemme täällä, kun asiat selviävät. Voitte myös ehdottaa tapahtumia tai yrityksiä, mihin voisimme tulla esittelemään ja myymään tuotteitamme. Haimme testaajia sivuillamme:  http://www.active-arctic.com/kerrospukeutuminen

Kohta saamme kuulla kokemuksia huippupyöräilijä Markku Saariselta, vuorikiipeilijä Rauno Högliiniltä, puolustusvoimien erikoisjoukoilta, Siperian maratoonarilta ja monilta muilta.

 

Olette varmasti huomanneet meidän ylivertaisen hinnan: jopa -50 % edullisempi kuin kilpailijamerkin alennustuotteet.  Maahantuoja Wallenius Trade OY, ja me olemme hinnoitelleet North-Outdoor merinovillatuotteet ylivertaiseen hintaan laadusta tinkimättä. Korkean laatumme takeena on Woolmark -maaliman suurin villatalo Australiasta. Tuotteemme valmistetaan Woolmarkin sertifikaatilla Kaukoidässä. North Outdoor -tuotteet ovat suomalaista suunnittelua Skandinaavisella mitoituksella. Testeissä on todettu, että merinovilla on ylivertainen tuote muihin luonnonkuituihin verrattuna; keinokuiduista puhumattakaan: ”muovi ei paljoa lämmitä”. Me merinovillakauppiaina pyrimme myymään määrää laadulla ja hinnalla. Sen lisäksi tarjoamme opastusta ja neuvontaa sivuillamme. Villanhoito- ohjeillamme tuotteet ovat pitkäikäisiä ja saat tuotteistamme täyden hyödyn. OSTAMALLA MEILTÄ SÄÄSTÄT SELVÄÄ RAHAA.

 

Teitä palvellen merinovillakauppias, Antti Peltonen

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: välihousu, poolo edullinen, laadukas, säästät rahaa,

Uutuudet

Tiistai 9.9.2014 klo 22:49 - Antti Peltonen

Uutta näköpiirissä

 

Syksy jatkuu mukavan lämpimänä, mutta talvi on tulossa, mutta onneksi apuun tulevat myös  meidän merinovilla uutuudet.

Ohut merinovillasukka, 60% villaa, sopii mainiosti työ- ja vapaa-ajankäyttöön. Sukka pitää jalan lämpimänä ja kuivana olematta silti hiostava. Samoin ohut merinovillainen T-paita. Musta pyöreäaukkoinen miehille ja fuksianpunainen v-aukkoinen naisille.

active_T-paita_naisten_FUKSIA-uutuus.jpg            T-paita_miesten_uutuus2014.jpg

          Naisille on tullut, 260 g/m2 fuksianpunainen poolo  

     arctic_polo_fuchsia_uutuusleima.jpg                                                                                  

Myös monikäyttöinen tuubihuivi on syksyn uutuuksiamme, siitä on helppo muokata myös erityyppisiä päähineitä. Tuubit ovat mustia tai fuksianpunaisia.  

  unnamed1.jpg

Ehkä odotetuin uutuutemme on kypärämyssy ” ACTIVE BALACLAVA”. Aikuisille ja lapsille värinä musta. Vihdoinkin voimme tarjota asiakkaillemme  tämän niin kysytyn tuotteen.

unnamed3.jpg

Nämä tuotteet ovat taactive_balaclava_kids12.jpgrjolla verkkokaupastamme viimeistään 17.9.2014 lähtien ja samalla täydentyy varastomme vihdoinkin muistakin tuotteista.

Tuotteemme ovat edelleen Woolmarkin huippulaatuista merinovilla. Sukista ylöspäin 100% merinovillaa, ei mitään petollisia seoksia. Tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa edelleen tuttu ja turvallinen North Outhdoor / Wallenius trade OY.

Näillä eväillä pystymme tarjoamaan teille tuotteet todella edullisella hinnalla. Enää ei ole mitään syytä kärsiä keinokuiduissa, kun 100% merinovilla asuja saa lähes samaan hintaan.

Tule tutustu ja ihastu! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse sinua askarruttavissa kysymyksissä, me olemme täällä palvelemassa juuri sinua.

Miellyttävin villaterveisin Active-Arctic  kauppias Antti Peltonen

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: , merinovillakauppa, edullisella hinnalla, balaclava, kypärämyssy, hotpinkki, hotpinkki tuubikauluri, talvi, merinovilla uutuudet, merinovillasukka 60%, merinovilla, T-paita, merinovilla T-paita, fuksianpunainen, fuksianpunainen T-paita, fuksianpunainen poolo,