Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää

Maanantai 20.6.2016 klo 12:05 - Merinokauppias

Merinovilloissa on eroja niin kuin viineissäkin

Lukuisat asiakkaidemme palautteet kirvoittavat minut kirjoittamaan siitä, miten merinovilloissa on eroja.  Merinosta on tullut uusi taikasana kaikkeen ja kaikille ulkovaatteiden valmistajille. Yleensä muodostamme käsityksemme tuotteista ensikokemuksesta, mitä se sitten onkaan. Sanotaan, että ketju on niin hyvä kuin sen heikoin lenkki. Liian moni on kokenut puolivillaista ja/tai huono- ja heikkolaatuisempaa merinovillaa, ja muodostanut käsityksensä merinovillasta sen mukaan.  Tiedämme, mistä puhumme, sillä joudumme jatkuvasti paikkaamaan merinovillan mainetta tarjolla olevan heikomman laadun vuoksi. Meille on tullut selväksi, millainen laatu- ja tuote-etu North Outdoor -tuotteella, Woolmark- sertifikaatilla valmistetulla ja parhaasta australialaisesta laadusta kehrätyllä merinovillalla, saavutetaan. Tämä kannustaa meitä kauppiaina palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä merkkinä lienee asiakastyytyväisyys, joka on yli 99 %, ja reklamaatiot voidaan laskea yhden käden sormilla vuodessa.

Nyt, kun kissa on nostettu pöydälle ja häntä pystyyn, niin kerrotaan, mitä on tarjolla meidän asiakkaillemme. Niin kuin mainostamme, olemme myös opastamassa pukeutumisessa: Emme pelkästään myymässä. Testaajia on meillä laidasta laitaan: urheilijoita, eränkävijöitä, kalastajia, moottoripyöräilijöitä jne. Kaikki tietomme on käytettävissäsi: Voit tulla tapaamaan meitä messuille ja tapahtumiin. Ostaessasi verkkokaupastamme tai messuilta saatte hoito-ohjeen, jolla tuplaatte tuotteen käyttöiän ja näin saatte tuotteesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Tuotevastuumme: Koska tuotteemme on juuri niin hyviä kuin kerromme, on helppo luvata takuu tuotteille. Meiltä ostetuilla tuotteilla, ja meidän hoito-ohjeita noudattaen takaamme tuotteelle pidemmän käyttöiän. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen kestävyyteen tai tuotteen laatuun, kuulemme siitä mielellämme Teiltä suoraan. Näin voimme katsoa, onko tuote täyttänyt sille asetetut vaatimukset ja standardit. Olen myös varma siitä, että pääsemme yhteisymmärrykseen kiistanalaisista asioista. Annamme myös tuotteelle leikkisästi sanottuna ”hajuttomuustakuun”, sen takaa meidän hoito-ohjeemme sekä Woolmark-laatu.

Niin kuin alussa mainitsin, merinolaaduissa on eroja.  Yleisesti australialaista ja uusiseelantilaista villaa pidetään parhaana.  Paljon on myös tarinoita siitä, kuinka tuote paranee, kun siihen lisätään keinokuitua. Huonolaatuista villaa peitellään laittamalla polyesteriä alle ja villaa päälle. Jokainen voi tehdä kotonaan pikatestin: Laittamalla jätesäkin suoraan iholle ja villapaidan tämän päälle pohtien, mille olo tuntuu. Vielä hullummaksi soppa menee, kun tuotteen ilmoitetaan olevan 100 % merinovillaa, ja todellisuudessa se onkin 100 % polyesteriä. Kuulen merinovillakauppiaana näistä kokemuksista liian usein, ja tällaiset tapaukset ovat juuri niitä heikkoja lenkkejä, jotka muodostavat vääränlaisen kuvan laadukkaasta merinovillasta.

Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, mutta me seisomme tuotteidemme takana 100 %:sti! Teemme työtä antaumuksella laadukkaiden tuotteidemme eteen ja palvelemme Teitä niin hyvin kuin mahdollista.

 

Kesäisin terveisin,

Merinovillakauppiaanne

http://www.merinovillakauppa.fi/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Woolmark, North Outdoor, Merinovillakauppa, 100% merinovilla, korkea laatu