Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Tästä alkaa Merinovillakaupan 2018 syksyn uutuuksien lanseeraus

Tiistai 9.10.2018 klo 21:02

100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isommille käsille.sormikkaat__kaikki.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: 100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isom

NYT 100% MERINOVILLAPIPOT MERINOVILLAKAUPASSA

Torstai 5.10.2017 klo 19:52

Meiltä on usein pyydetty ohutta 100% merinovillapipoa, jonka taittamalla saa paksuksi, eli riittävän pitkä, muttei liian pitkä. Hintakaan ei saisi olla este kaupalle ja jos se vielä olisi kotimainen. No, huh huh, mitä toiveita. No merinovillakauppa vastasi toiveisiin ja nyt se on tarjolla jälleen uskomattomaan avajais tarjoukseen. 380g/m2  100% merinovillapipo MERINOT, siis kotimainenkin vielä. Tämä huippu tuote 2-3 kertaa alle kilpailijoiden hinnan. Siis meidän TARJOUSHINTA 14,95 ( meidän norm. ovh 19,95)

Toimii ympärivuotuisessa käytössä uskomattoman hengittävyyden ansiosta.

Merinovillakaupassa säästät selvää rahaa ja tuet kotimaista työtä.

 Täältä olkaa hyvä: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=5/63492PIPOT.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Meiltä on usein pyydetty ohutta 100% merinovillapipoa, jonka taittamalla saa paksuksi, eli riittävän pitkä, muttei liian pitkä. Hintakaan ei saisi olla este kaupalle ja jos se vielä olisi kotimainen. No, huh huh, mitä toiveita. No merinovillakauppa vastas

OIKEAN TUOTTEEN VALINTA ON HELPPOA, KUN TUNNUSTAA FAKTAT.

Perjantai 29.9.2017 klo 10:20

 

VAROITUS *** VAROITUS *** VAROITUS

Onpa markkinoilla käsittämättömiä ns. merinovillatuotteita tuotteita tarjolla, huh huh. 100% merinovillaa ja 100% polyesteriä, eikä siinä kaikki, ne on laitettu kaiken kukkuraksi vielä väärin päin. Alle on laitettu 100% Polyesteri ja päälle 100% merinovilla.

Tässä pieni yhtälö: Polyesteri = muovia + hengittää 1%. Merino + Silkki = 100% luonnonkuitu hengittää 30-40%.

Eli käsi ylös joka lähtee ulos sadetakki alla ja villapaita päällä.

Kyllä tänä päivänä pitää olla jokin vastuu myyjälläkin mitä asiakkaille tarjoaa ja asiakkaan kannattaa tutustua mitä materiaali tuote oikeasti on.

Meillä on kaikissa vaateissa 100% luonnonkuitu, joko 100% merinoa tai 85%merinoa ja 15% silkkiä. Vain sukissa on pakko käyttää keinokuituja, mutta niissäkin kaikissa vähintään 70% merinoa, jotta sukka kestäisi enemmän kuin päivän.

Kotimaisin laadukkain terveisin merinovillakauppias AnttiROOPE2HYVA-3.jpg

Roope tietä mikä on parasta. "MERINOT"

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: VAROITUS *** VAROITUS *** VAROITUS Onpa markkinoilla käsittämättömiä ns. merinovillatuotteita tuotteita tarjolla, huh huh. 100% merinovillaa ja 100% polyesteriä, eikä siinä kaikki, ne on laitettu kaiken kukkuraksi vielä väärin päin. Alle on laitettu 100%

Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää

Maanantai 20.6.2016 klo 12:05 - Merinokauppias

Merinovilloissa on eroja niin kuin viineissäkin

Lukuisat asiakkaidemme palautteet kirvoittavat minut kirjoittamaan siitä, miten merinovilloissa on eroja.  Merinosta on tullut uusi taikasana kaikkeen ja kaikille ulkovaatteiden valmistajille. Yleensä muodostamme käsityksemme tuotteista ensikokemuksesta, mitä se sitten onkaan. Sanotaan, että ketju on niin hyvä kuin sen heikoin lenkki. Liian moni on kokenut puolivillaista ja/tai huono- ja heikkolaatuisempaa merinovillaa, ja muodostanut käsityksensä merinovillasta sen mukaan.  Tiedämme, mistä puhumme, sillä joudumme jatkuvasti paikkaamaan merinovillan mainetta tarjolla olevan heikomman laadun vuoksi. Meille on tullut selväksi, millainen laatu- ja tuote-etu North Outdoor -tuotteella, Woolmark- sertifikaatilla valmistetulla ja parhaasta australialaisesta laadusta kehrätyllä merinovillalla, saavutetaan. Tämä kannustaa meitä kauppiaina palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä merkkinä lienee asiakastyytyväisyys, joka on yli 99 %, ja reklamaatiot voidaan laskea yhden käden sormilla vuodessa.

Nyt, kun kissa on nostettu pöydälle ja häntä pystyyn, niin kerrotaan, mitä on tarjolla meidän asiakkaillemme. Niin kuin mainostamme, olemme myös opastamassa pukeutumisessa: Emme pelkästään myymässä. Testaajia on meillä laidasta laitaan: urheilijoita, eränkävijöitä, kalastajia, moottoripyöräilijöitä jne. Kaikki tietomme on käytettävissäsi: Voit tulla tapaamaan meitä messuille ja tapahtumiin. Ostaessasi verkkokaupastamme tai messuilta saatte hoito-ohjeen, jolla tuplaatte tuotteen käyttöiän ja näin saatte tuotteesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Tuotevastuumme: Koska tuotteemme on juuri niin hyviä kuin kerromme, on helppo luvata takuu tuotteille. Meiltä ostetuilla tuotteilla, ja meidän hoito-ohjeita noudattaen takaamme tuotteelle pidemmän käyttöiän. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen kestävyyteen tai tuotteen laatuun, kuulemme siitä mielellämme Teiltä suoraan. Näin voimme katsoa, onko tuote täyttänyt sille asetetut vaatimukset ja standardit. Olen myös varma siitä, että pääsemme yhteisymmärrykseen kiistanalaisista asioista. Annamme myös tuotteelle leikkisästi sanottuna ”hajuttomuustakuun”, sen takaa meidän hoito-ohjeemme sekä Woolmark-laatu.

Niin kuin alussa mainitsin, merinolaaduissa on eroja.  Yleisesti australialaista ja uusiseelantilaista villaa pidetään parhaana.  Paljon on myös tarinoita siitä, kuinka tuote paranee, kun siihen lisätään keinokuitua. Huonolaatuista villaa peitellään laittamalla polyesteriä alle ja villaa päälle. Jokainen voi tehdä kotonaan pikatestin: Laittamalla jätesäkin suoraan iholle ja villapaidan tämän päälle pohtien, mille olo tuntuu. Vielä hullummaksi soppa menee, kun tuotteen ilmoitetaan olevan 100 % merinovillaa, ja todellisuudessa se onkin 100 % polyesteriä. Kuulen merinovillakauppiaana näistä kokemuksista liian usein, ja tällaiset tapaukset ovat juuri niitä heikkoja lenkkejä, jotka muodostavat vääränlaisen kuvan laadukkaasta merinovillasta.

Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, mutta me seisomme tuotteidemme takana 100 %:sti! Teemme työtä antaumuksella laadukkaiden tuotteidemme eteen ja palvelemme Teitä niin hyvin kuin mahdollista.

 

Kesäisin terveisin,

Merinovillakauppiaanne

http://www.merinovillakauppa.fi/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Woolmark, North Outdoor, Merinovillakauppa, 100% merinovilla, korkea laatu

Hiihtolomalle huippu varustein

Maanantai 15.2.2016 klo 19:52 - Kauppias

NYT_ON_HALPAA_33.jpg

Merinovillakauppa toivottaa hyvää hiihtolomaa näiden huikeiden tarjousten myötä. Hanki vaikka molemmat . ” NYT ON HALPAA”.  Tarjoamme  korkealaatuisia 100% merinovilla-asuja . Merkkimme  on North Outhdoor laatua, maaliman suuriman villatalon  Woolmarkin valmistama. Kotimainen merinovillakauppa palvelee sinua myyden ja opastaen oikeaan pukeutumiseen.  Voit hyödyntää Klarnan tarjoamia joustavia maksutapoja.

 Nautinnollista hiihtolomaa ja oikein mukavia hetkiä tuotteemme parissa toivottelee merinovillakauppias Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiihtoloma, merinovilla, 100% merinovilla, poolo, välihousu, 30%sukat, 70%sukat, aluspaita, alushousut, nyt on halpaa, merinovilla alusvaateet, merinovillapaita, merinovillahousut, merinovillasukat

Merinovillakaupan joululahja vinkit.

Maanantai 7.12.2015 klo 22:52

pehmovilla_V_N_fuksia_2.jpg

Ne joulun parhaat pehmeät lahjat merinovillakaupasta

100% MERINOVILLAKERRASTO ON JOKAISEN TOIVELAHJA, 86-196 CM ALKAEN 47,80. LÖYTYY TÄÄLTÄ:http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=1/

merinolahja.jpg

Kotimaiset softvillamerinoneuleet mustana ja fuksiana:http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=6510/

pehmovilla_V_M_grafiitti_5.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kotimainen pehmoneule, joululahjat, 100% merinovillakaerrasto, joulun parhaat lahjat

2014 MENESTYS TUOTTEET TAAS SAATAVILLA

Lauantai 15.8.2015 klo 0:29 - MERINOVILLAKAUPPIAS

NYT VIIMEKAUDEN  HITTITUOTTEET TAAS SAATAVILLA JA ENSIVIIKOLLA 2015-2016 UUTUUDET.

T-PAIDAT, TUUBIHUIVIT,BOXERIT JA 60% OHUTMERINOVILLASUKAT

tuubihuibi_M1.jpg

T-paita_miesten_uutuus20141.jpg

sukat_Active60_musta1.jpg

IMG_00781.jpgbokserit2.png

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: T-PAIDAT, MERINOVILLABOXERIT, OHUTSUKAT.MERINOVILLATUUBIHUIVI, TUUBIHUIVI, 100% MERINOVILLAA

MP-messut Seinäjoella 14-15.3.2015 "BIKESOHOW"

Lauantai 28.2.2015 klo 17:34 - Kauppias

Kevään ensimerkit ovat MP-messut. Avaamme kautemme  Seinäjoella 14-15.3.2015 BIKESOHOWSSA. Merinovilla on tullut jäädäkseen motoristien alusvaatteeksi tasapainottamaan lämpötiloja. Lämpö ja hengittävyys ominaisuudet on huippu luokkaa ja toimii myös lauhduttimena  helteellä. 

Tästä voitte lukea motoristien erinomaisista merinovilla kokemuksista:

*Pitkähihasta merinovillaa olen käyttänyt kesällä sitten vielä niin että villan päällä t-paita. Merinovilla on ihan ykkösvalinta. Hyviä puolia, ei ala haisemaan kovin äkkiä hielle, ja lämmittää märkänäkin.

*Merinovillan ainoa huono puoli on se, että kun kerran on testannut merinovillakamoja, niin muita ei suostu enää pitämään päällään.

*Pidän merinoa aina alimpana ja keinokuitua mahdollisesti sitten siihen päälle, koska villa ei tunnu märkänäkään kylmältä ihoa vasten.

*Noiden Merinovillaisten pukujen hinta riippuu monestakin asiasta mm:

 - Materiaalin alkuperä: Paras villalaatu kasvatetaan Australiassa tai Uudessa-Seelannissa,

 -Eettisyys: Muleesing vapaa,

 - Miten villa on kehrätty langaksi,

 - Miten se on ommeltu puvuksi = Saumat, mitoitus

*Viimekesän helteet mentiin nahkapuvun alla noilla ja ajaessa on tosi hyvät. Ei kuumat eikä kylmät. Alkuun ite ajattelin et hellettä +30 ja villakerrasto ja nahkapuku.  Mutta oikeesti kun pääset pyörällä liikkeeseen niin ei parempaa voi olla. Tosiaan alusasu saa olla sen 100% merinovillaa niin sitoo ja luovuttaa kosteuden parhaiten.

* Muistakaa et merinovilla pesu mahdollisimman harvoin. Se on jotenkin itsensä puhdistava eli eliminoi jotenkin haju/lika juttuja. Ja samoin kuin farkkujen kans niin pakkasessa silloin tällöin yön kun pitää niin hajut häviää ja desinfioituu eikä kangas ota itteensä niin kuin pesussa

*Keväällä kaveri suositteli, enkä muita alusasuja ole käyttänyt sen jälkeen. ovat hieman tyyriimmät hankkia, mutta käyttömukavuuden ja toimivuuden kautta maksavat itsensä takaisin eka käyttökerralla. North Outdoor oli merkki ja kustansi jotai 60 ekua tarjouksessa.

*Toimii hyvin myös kesä kuumalla. Ei tartu iho ajopukuun pitää myös ihon kuivana, niin sateella, kuin tosi kuumassa ajokelissä. Ilmeisesti toimii myös kylmässä kelissä villan ominaisuudella. Enää en muita käytä ajoasun alla. Eihän tähän merinovillan löytämiseen mennyt kuin vajaat 30 vuotta. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

*100% merinovilla ei ole vaan on paras luonnollinen materiaali...jossa ei tarvi edes pukea kaikkea muuta skeidaa päälle mitkä ei toimi mainosmiesten valheista huolimatta jotka kirjoittavat ja kehuvat rahasta mitä skeidaa vaan mut merinovilla on mun ehdoton valinta.

*Olen ajanut moottoripyörillä ja mönkijöillä yli 30 vuotta ja retkeillyt vaeltaen ja harrastanut juoksua ja kaikenlaista urheilua ympäri vuoden ja ei ole vielä tullut merinovillan voittanutta ja merkki nimeltä North Outdoor:in 100% merinovillakerrasto joustaa parhaiten ja liikkuvuus on parasta niissä ja kun ei tarvi pukea jäykäksi ja paksuksi michelinukoksi.

Terve tuloa Seinäjoki arenaan  kokemaan  ”BIKESHOW” ja tekemään merinovilla kaupat.

 http://www.bikeshow.fi/etusivu.php

Terveisin merinovillakauppias Anttikyparat.jpg

1 kommentti . Avainsanat: MP-messut, Seinäjoella 14-15.3.2015, BIKESHOW, 100% merinovillaa, 60 ekua tarjouksessa, hajuttomuus, kesä kuumalla, halvemmalla