Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

NYT MEILTÄ MERINOVILLAISET TERVEYSTUOTTEET

Share |

Maanantai 10.9.2018 klo 1:01


Painetaan villasella

Painetaan villasella,  villaisella painamisella mieletään asioiden unohtamista sellaisenaan ilman selvitystä ja tarkempaa  tutkintaa. Onkohan sanonnan syynä ollut,   ettei villasella painaminen maksanut mitään. Vanhan kansan keino lievittää särkyä on painaa kipeää kohtaa villaisella neuleella. Jossain vaiheessa  vanhan kansan neuvot tulkittiin humpuukiksi. Viimeaikaiset kokemukset on saanut miettimään uudelleen vanhan kansan sanonnat ja villan terveystuotteena.

 

Nykyään on paljon puhuttu  Suomessa d-vitamiinin saannin vähäisyydestä.  Vitamiinipillereiden sisältämä D3 –vitamiini on peräisin lampaan villasta. Vitamiinipillereiden  D-vitamiini eristetään villan lanoliinista.  D-vitamiini on hormonin kaltainen aine jonka vaikutukset ihmiskehoon välittyvät  vitamiinireseptoreiden kautta. Ilmeisesti lanoliinin sisältämä d-vitamiini jää "vapautuvaan muotoon" merinovillaan? Reseptoreita on kaikissa soluissa ja myös iholla, D-vitamiinin esimuotoa muodostuu ihossa auringonvalon vaikutuksesta.

 

Merinovillavaatteita on käytetty paitsi kylmän ja lämmön eristämiseen myös reumaattisten kipujen lievittämiseen. Merinovilallan on todettu auttavan erinlaisiin iho ja nivelvaivoihin. Sairaaloissa kautta maailman käytetään villaa potilaille, jotka kärsivät muun muassa reumasta, ihottumasta ja allergioista. Villalasta on hyviä kokemuksia pitkäaikaispotilaiden ja hoidossa: villa ehkäisee makuuhaavoja ja hoitaa ihoa. Onko villalla olla myös vitaminisoivia tai hormonaalisia vaikutuksia?  Kannattaa uskoa ja käyttää villaisia alusvaatteita öljyteollisten teknisten alusvaatteiden sijaan - joka tapauksessa!

 

Australialainen yliopisto Sydneyssä ja Woolmark  ovat tutkimuksissaan tulleet siihen tulokseen, että  merinovilla antaa parhaat yöunet. Merinovilla on todettu auttavan näissä tutkimuksissa muun muassa reumatismiin, allergioihin, astmaan, levottomiin jalkoihin sekä lihasten ja nivelten jäykkyyteen. Monet tutkimukset ovat osoittaneet merinovillan parantavan elämänlaatuasi. Käytä myös pyjaman niin, saat sellaisen yöunen ja levon, jota et ole kokenut.

TÄSTÄ OSTOKSILLE: 

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=52556/

TERVEYSTUOTTEET_uutuudet.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini